Ludzie są z natury leniwi jak staniemy na tym poziomie gdzie nie ma bezpośredniego przejścia do środka to znajdą sięzawsze można zrobić spot spontaniczny wpaść i zobaczyć miejscówkę ;p
Ludzie są z natury leniwi jak staniemy na tym poziomie gdzie nie ma bezpośredniego przejścia do środka to znajdą sięzawsze można zrobić spot spontaniczny wpaść i zobaczyć miejscówkę ;p
Podjade tam wieczorem i obczaję.
Dziś na otwarciu było już sporo aut. Śmiem wątpić żeby w naszych godzinach było lepiej. Swoją drogą to wszędzie tylko nie Manu. Jestem tu prawie codziennie z racji pracy i rzygać mi się chce ja o tym centrum handlowym pomyślę.
Też mi się zdaje, że z miejscami będzie kiepsko. Teraz wszyscy stają na "poboczach". Przy otwarciu wielopoziomowca "pobocza" są zabrane, więc miejsc będzie właściwie tyle samo. Ja co tydzień (we wtorki) przejeżdżam obok manu ok 16.30 i zawsze jest wypchana po brzegi... Ja nie wiem co tych ludzi tak nosi do tych sklepów.
W Galerii ze względu na remonty jest po prostu dużo mniej ludzi i parkingi są praktycznie puste i zadaszone. No i 3 h za darmoszkę, więc myślę, że spokojnie się wyrobimy.
Bo Manu to właśnie nie tylko sklepy. Ja tam do Manu nie jeżdżę do sklepów tylko dla rozrywek (kino, wszelakie jadłodajnie, ścianka, bilard i inne takie). Jak mam jechać na zakupy to jadę do Portu w tygodniu, bo jest luźno i wszystko
Z miejscami pewnie będzie tak jak mówicie właśnie ze względu na te dodatkowe rozrywki. W Galerii jest pusto, bo tam są tylko sklepy no i faktycznie teraz 3h za friko.
A że tak zapytam - kiedy w ogóle spotykacie się w tygodniu i jak często? Może bym się w końcu podjechał przywitać![]()
Temat mojej Franczeski:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...gon_goora.html
Najbliższy spot jutro![]()