Ja już na fejsie napisałem, przepraszam, ale okazało się że muszę jutro wpaść do moich dziadków na obiadek na 12 na kujawach. -_- A myślałem że sobie pośpię.![]()
18:00
19:00
20:00
Ja już na fejsie napisałem, przepraszam, ale okazało się że muszę jutro wpaść do moich dziadków na obiadek na 12 na kujawach. -_- A myślałem że sobie pośpię.![]()
Mysle ze chyba tez bym pojechal zobaczyć zwierzaków minęze tyle pyszności dostali od nas
ze tak mało trzeba aby sprawić radosc potrzebującym
juro podaj nr tel na priv abym mogl sie odezwac. Oczywiście jeżeli chcesz
Wyslano z Noki 3110![]()
Ale urwał!!!
Najpierw było małe modifiti wydechu w golferzea potem jazda na trzech kołach
![]()
Bylem dzis w schronisku przekazac dary. Byli bardzo zadowoleni jak zobaczyli pelny bagaznik mojej 147![]()
Schroniskiem zajmuja sie sami wolontariusze, jest bardzo ubogie i potrzebna kazda pomoc.
Ludzie byli w szoku ze jacys ludzie z Alfy bezinteresownie tak poooomogli
Usciski i buziaki dla wszystkich od Pan wolontariuszek
P.S. jakby ktks chcial pomoc mozna tam co niedziele przyjechac i pomoc w wyprowadzaniu psow na spacery.
![]()
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
A może się z córą wybiorę podaj adres....
miejscowość Siestrzeń ul. Sródpolna 30
Schronisko znajduje się w środku lasu. Wolontariusze spotykają sie tam co tydzień w niedzielę od 11 do 14
Można pomagać w remontach boksów, bud, sprzątaniu i wyprowadzaniu psów na dłuższe spacery po okolicznych lasach
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
super,że się udałoi miło,że "zaskoczyliśmy" wolontariuszy
![]()
Abstrahując od tematu to czy Widzimy sie w czwartek?
Hmm chyba w każdy czwartek się widzimy
Wyslano z Noki 3110![]()
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.