talar44/AR 146 2.0ti/AR 147 1.6TS/ AR GT 2.0JTS/ AR Giulia 2.0 Q4
można jeszcze zadzwonić zamiast pisać maila ( ze strony fiat Fiat w Polsce w zakładce "kontakt" tylko trzeba się zarejestrować - żeby mieli adres. a jeżeli chodzi o koszty to =0 )
Fiat Auto Polska telefon (033) 8135607 - jak mają to wyślą ( trzeba podawać dane pojazdu - nr. nadwozia itp. )
Witam,
Panowie potwierdzam FIAT AUTO POLAND z Bielska po zebraniu informacji od właściciela o
samochodzie przesyła instrukcję.
Ja właśnie po miesięcznym oczekiwaniu otrzymałem instrukcję do swojej Alfy 146.
Alfa Romeo 156 2,0 TS SportWagon '01
nadal Lancia Lybra SW 2,4 JTD '02
i Opel Astra III 1,4 Twinport '08
Wysłałem pytanie, ciekawe czy przyślą, fajnie by było bo mam tylko po niemiecku i francusku.![]()
Ja mam do sprzedania wszystko to co klient dostawał przy zakupie alfy 145 w salonie
Ksiazki serwisowe, instrukcja polska (opis alf 145 z Boxerem i 1.9 TD), jakaś reszta papierków oraz orginalne etui.
Fotki poniżej.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Ja napisalem do fiata prosbe o przeslanie instrukcji to w odpowiedzi dostalem ze na stronie alfy sa instrukcje ( szkoda tylko ze nie zauwazyli ze nie ma tam 146)Napisali rowniez ze moge sobie u nich taka kupic
![]()
zeby teraz moc sprzedac![]()
Nie mają już do mojego Boxerka instrukcji - ale napisał mi gościu, że chcą na Alfa Romeo wprowadzić tą instrukcje co by była online.
edit: Wklejam mejla:
Odpowiadając na Pański e-mail z przykrością informujemy, że nie dysponujemy już w naszych zbiorach archiwalnych Instrukcją Obsługi do samochodu ALFA ROMEO 145.
Dlatego też nie jesteśmy w stanie jej Panu przesłać.
Trwają natomiast starania, aby Instrukcje Obsługi w najbliższym czasie były dostępne w wersji elektronicznej na naszej stronie internetowej Alfa Romeo, „USŁUGI”, „Instrukcje Obsługi”.
Dziękujemy z kontakt.
Zapraszamy do naszych Salonów Sprzedaży oraz korzystania z usług Autoryzowanych Stacji Obsługi.
Ostatnio edytowane przez oran ; 18-02-2009 o 14:24
To by mialo sens![]()
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.