Skoro było wam zimno pod milenijnym,wystarczyło wsiąść w auta i podjechać na magnolie do MC.
Dodano po 2 minutes:
Nie oszukujmy się Ola i Dawid wy nacie na bardzą rzut kamyczkiem a mi sie nie uśmiecha stać w korku
Skoro było wam zimno pod milenijnym,wystarczyło wsiąść w auta i podjechać na magnolie do MC.
Dodano po 2 minutes:
Nie oszukujmy się Ola i Dawid wy nacie na bardzą rzut kamyczkiem a mi sie nie uśmiecha stać w korku
Ostatnio edytowane przez malgo ; 15-12-2014 o 21:38 Powód: Dodano
O ile dobrze pamiętam jako pierwsza rzuciłaś pomysł przeniesienia spotu i proponowałaś między innymi Kaufland z kilkoma innymi osobami.
Na most milenijny Gosiu nie miałam rzut kamieniem i jeździłam od wiosny prawie co tydzień korki mi nie przeszkadzały wiec zastanów się co mówisz bo to nie o odległość mi chodzi
Przestańcie się kłócić jak na FB. Podejmiecie konkretną decyzję czy zostaje milenijny czy próbujemy z Kauflandem. Bo tak do niczego nie dojdziemy a popsujemy kontakty między sobą :-( po co?
Z braku kontrargumentów jestem skłonna zrozumieć Twą wypowiedź Gosiu
A ja powiem tak cały ten "wirus alfa" to miała być przyjemność i zabawa, a nie irytacja przez niezdecydowanie innych z resztą nie tyczy się to tylko w przypadku spotów i alf u niektórych... Ja nie miałam problemu jeździć i stać w korkach w obydwie strony (do momentu mroźnych wieczorów) Decyzja podjęta została w porozumieniu ze wszystkimi ale jak widać chyba zbyt pochopnie. Soooory ale ja mam ciekawsze rzeczy do roboty niż uszczęśliwianie innych w związku z czym jak wspomniałam widzimy się na wiosnę![]()
Ostatnio edytowane przez ale.mar.szu ; 15-12-2014 o 21:55
Skoro decyzja została podjęta to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Tobie powdzenia w realizacji.Ja odpadam...
Po co skaczecie sobie do oczu? Chyba nie ma tym polegał sens spotów?
I po co te nerwy, jak ktoś zechce to w kwadrans można zaliczyć dwie miejscowki :-P
fx25Xperia™
Jak się chce to wszystko można.