Temat: Co tygodniowy spot - pod mostem Milenijnym

Użytkownik Maniak resoraków Avatar rain
    Mieszka w
    Niziny
    Auto
    Stilo 1.9 JTD, Brava_HGT

Domyślnie

2 lata temu była taka opcja że spotkaliśmy się pod milenijnym i pojechaliśmy w ciepłe miejsce No ale nie po 15 ale po dobrej godzince. I to jest jakiś pomysł.

Ja nie chce być twardym konserwatystą, ale poważnie: pod Milenijnym spotyka się całe grooo marek którym zimno nie przeszkadza. Jeśli chodzi tylko o to, to na litość boską: wystarczy się dobrze ubrać!

Wyjazd na kawę: tak!
    Zmiana miejsca: Nie!

PS. Zdaje sobie sprawę że jestem mało aktywny na spotach ostatnio, ale to nie wynika z tego że mi się nie chce tylko nie mogę przez robotę :/
    Ale jutro będę
    Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
    Co mi się przez łapki przewinęło:
    Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v

Użytkownik Romeo Avatar maciekm88
    Mieszka w
    Słupsk/Kępno
    Auto
    156 2.4 JTD 2003r

Domyślnie

Tak czytam i się z Was śmieję jestem tego samego zdania co poprzednik... niejednokrotnie byłem na spotach w różnych miastach, różnych marek. Zawsze było podobnie. Jeśli miejsce było jedno od dłuższego czasu to jakiś czas postaliśmy, pogadaliśmy i pojechaliśmy na kawę. To taki problem?

Jeszcze jedno...to że pojawia się coraz mniej ludzi na spotach to nie tylko wina zimna niektórzy pewnie skumają... pozdrawiam.

Sorry, jeszcze jedno, tak teraz jest to to temat o tematyce iście spotowej

/eot

Użytkownik Świeżak Avatar ale.mar.szu
    Mieszka w
    Oława
    Auto
    AR 147 JTD 2002 R 115 KM

Domyślnie

Cytat Napisał maciekm88 Zobacz post
    Tak czytam i się z Was śmieję jestem tego samego zdania co poprzednik... niejednokrotnie byłem na spotach w różnych miastach, różnych marek. Zawsze było podobnie. Jeśli miejsce było jedno od dłuższego czasu to jakiś czas postaliśmy, pogadaliśmy i pojechaliśmy na kawę. To taki problem?

Jeszcze jedno...to że pojawia się coraz mniej ludzi na spotach to nie tylko wina zimna niektórzy pewnie skumają... pozdrawiam.

Sorry, jeszcze jedno, tak teraz jest to to temat o tematyce iście spotowej

/eot
    Nie znasz ludzi nie znasz "sedna" problemu wiec myślę że uwaga zbędna. Tym bardziej nie ubolewamy nad brakiem spotowiczów a stałych bywalców bo to pogoda jest tu problemem. Ale no nie wszyscy mogą o tym wiedzieć Teraz czekamy na zdanie stałych spotowiczów tyczące się pomysłu organizacji następnego spotu, a nie zbędnych wypowiedzi bo one nie są na temat i do niczego nie są nam potrzebne.
    Dobranoc
    Ostatnio edytowane przez ale.mar.szu ; 16-12-2014 o 23:35

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Kurcze. Tyle stron tu się namnożyło, myślałem że jakiś nowy pomysł się wykluł. To czytam z zapałem. A jak już zmęczyłem całą zaległą lekturę to się okazuje że głównie dotyczy kłótni. Nie bardzo identyfikuję ale czy to się nie kłócą te dwie sympatyczne dziewczyny, niedawno z uśmiechem gaworzące na spocie? Pomimo że przebierały trochę nogami z zimna (jak i reszta)
    Moje osobiste zdanie jest takie, że póki nie ma kilkunastu stopni mrozu to nie ma co lamencić że zimno. Kto chce to przyjedzie i się spotka. Kto nie chce to zawsze znajdzie pretekst. Zamiast zmieniać miejscówkę lepiej zahaczyć tą herbatę w orbicie. Jak zmienicie miejsce spotkań to po kilkunastu stronach nawet ja nie będę wiedział gdzie przyjechać a ja jak tylko będę miał sposobność pojawić się w środę w okolicach wrocławia w godzinach wieczornych to się pojawię bez względu na pogodę (chyba że faktycznie zetnie mróz kilkanaście stopni).

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Wrocław/Świdnica
    Auto
    146 '99 1.9JTD 105KM

Domyślnie

Cytat Napisał maziciusz Zobacz post
    W hali Orbita jest przecież jakaś restauracja ja tam nigdy nie bylem w środku ale kawę/ herbatkę to maja na pewno.
    Heh... Na ten pomysł nikt nie wpadł Jeśli rzeczywiście jest otwarta, to nie widzę najmniejszej potrzeby zmiany miejsca czy jeżdżenia gdziekolwiek

Polo 86c2f -> E30 -> Polo 86c2f -> Mondeo MkI -> Mondeo MkII -> Xedos -> 146 -> Volvo V50/Opel Astra F

Użytkownik Rowerzysta Avatar dawid2311
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 2.0JTS 16V 166KM

Domyślnie

Cytat Napisał furman Zobacz post
    Heh... Na ten pomysł nikt nie wpadł Jeśli rzeczywiście jest otwarta, to nie widzę najmniejszej potrzeby zmiany miejsca czy jeżdżenia gdziekolwiek
    Nie wiem czy dobrze kojarzę ale Ola z Gosią chyba się tam przeszły na którymś spocie i chyba było zamknięte o tej godzinie. Ale głowy nie dam. Tak czy inaczej dziś można to sprawdzić.

Użytkownik Romeo Avatar maciekm88
    Mieszka w
    Słupsk/Kępno
    Auto
    156 2.4 JTD 2003r

Domyślnie

Miałaś chyba zapaść w sen zimowy?

Użytkownik Świeżak Avatar ale.mar.szu
    Mieszka w
    Oława
    Auto
    AR 147 JTD 2002 R 115 KM

Domyślnie

Cytat Napisał maciekm88 Zobacz post
    Miałaś chyba zapaść w sen zimowy?
    Ze spotami owszem i tu się nic nie zmieniło ale nie pod względem wypowiedzi na ich temat to różnica.

Dodano po 6 minutes:

Cytat Napisał dawid2311 Zobacz post
    Nie wiem czy dobrze kojarzę ale Ola z Gosią chyba się tam przeszły na którymś spocie i chyba było zamknięte o tej godzinie. Ale głowy nie dam. Tak czy inaczej dziś można to sprawdzić.
    Źle kojarzysz. Ja przeszłam się po cole cena była ścinająca z nóg za 0,33 nie pamiętam jaka ale może herbata lub kawa będzie w rozsądnej cenie.
    Może uda Ci się to sprawdzić bo jedna z wielu osób której zależało również na zmianie miejsca doszła do wniosku że gdzie by się spot nie odbywał i tak nie przyjedzie jak będzie zimno. W związku z czym uważam dyskusję za zbędną.
    Ułatwiając Wam spotykajcie się nadal pod milenijnym o 19 i jedźcie gdzieś na kawę o ile w ogóle ktoś będzie miał teraz chęć się pojawić
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez ale.mar.szu ; 17-12-2014 o 12:51 Powód: Dodano

Użytkownik Rowerzysta Avatar dawid2311
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 2.0JTS 16V 166KM

Domyślnie

Dziś może być jedno auto mniej bo nie wiem czy się wyrobie z pracy... Transport przed świętami to jakieś szaleństwo :-(

Użytkownik Alfa i Omega Avatar edhel
    Mieszka w
    Syców/Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 155 1.8 8v

Domyślnie

Moze sie uda.jak cos to ja bede
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
    Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
    Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
    Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była