nazar żeby nie było... NIE mam prętęsji do Ciebietylko żal mi dupsko ściska że nie są moje :/
![]()
Misiek jak dajesz nowe opony to ok . Ja mam gościa co mi z Anglii wozi opony używki . Powiem tak - za Dunlopy 235/30/20 6mm bieżnika dałem 400 pln za komplet ( oczywiście cena dla mnie bo miałem kupić 20" felgi a ,że plany się zmieniły to nie będę pisał z jakim zyskiem poszły ) . Ja licze ,że ten komplet Ti z oponami mnie wyjdzie 2100 do max 2300pln . Sprzedasz mi twoje Ti za 2500pln z oponami??? Sądzę ,że wielu chętnych się znajdzie . PS. Misiek i nie chodziło mi o półksiężyce . Miałeś ty albo ALces Ti ciemne wystawione za podobną kasę o jakiej pisałem .
Czyli mamy dobry dzień ja zapodałem dzisiaj fotele, kierownica, nakladki na progi, mieszek z wersji Ti a facet traktował to jak zło konieczne bo handlował głównie częsciami do BMW.
Ostatnio edytowane przez Raider ; 17-12-2014 o 20:49
Wspomnę jeszcze raz ,że mam 18" szpryche z Brery do sprzedania za dobre pieniądze2014-12-17 16.40.43.jpg Dobre opony.jpg 2 ona opony ze sporym mięsem a 2 na dojechanie do domu. Felgi Kuasego ( może potwierdzić ,że idealnie proste jeno w paru miejscach przytarte - spokojnie do ogarnięcia w weekend przy piwku )
Nie pytam ile dałeś bo ja się będę wkurzał ,że sznupie ino po felgach a mogłem zajrzeć w "wyposarzenie"![]()
Z dupy dyskusja. Jak koleś nie wiedział co sprzedaje to oddał za pół bezcen i Ci się przyfarciło. Co nie znaczy, że te felgi w stanie dobrym są tyle warte. A próbujesz Miśkowi wmówić, że swoje powinien wystawić za tyle samo.
W takim wypadku za ile te swoje szprychy sprzedasz? Jak kupiłeś za tyle 19 TI to nie możesz chyba wołać za nie więcej niż jakieś 700 pln?
Dobra felga w dobrym stanie dobrze kosztuje i tyle. Dostęp do znajmowków co Ci przytargają za pół darmo nie jest wyznacznią.
Kupowałem dobrą, lekką felgę (nową) 17-cali do Civica swego czasu i same felgi wyniosły mnie 2400, a mimo swojej jakości to nie była najwyższa półka. Więc co tu porównywać cenowo? Biorąc pod uwagę Twoje teorię to powinienem je dalej sprzedać za 250 PLN![]()
Temat mojej Franczeski:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...gon_goora.html
Goora ma racje faktycznie "z dupy ta dyskusja" taka licytacja kto jest lepszy , myślę że najlepiej nie podawać kwot za jakie udało się komuś wyrwać fajne klamoty.Po prostu jest okazja i jest git i fart,a za ile kto sprzedaje na forum i poza to jego sprawa.
A faktem jest że jak ktoś ma coś dobrego to za półdarmo nie odda.
Tak dla przykładu moje podkowy są w pięknym stanie żadnej ryski myślę że są warte około 2k i do tego kupiłem Continentale SP3 z zeszłego roku ,bieżnik 7,6mm.Mogę sprzedać komplet felgi z oponami za 3k,proszę niech ktoś bierze,ale wiem że zaraz znajdzie się ktoś kto stwierdzi że z ceną oszalałem.
Raider o ile można się dowiedzieć , za jaką kwotę przytuliłeś to wszystko ?![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Ludzie czytajta od początku . Ja nie mówie ,że Misiek jest za drogi bo wiem ile te felgi kosztują . POWTARZAM -Ja tylko przecze teorii ,że nie można trafić tanio dobrego koła . Ja nigdy nie kupiłem felgi za " rynkową" kasę bo sobie szukam tu i tam i po raz kolejny trafiłem. Rozumie ,że wy nie kupujecie felg poniżej 2,5 -3 tysi bo lepione plasteliną . Co do moich felg z Brery to ceny giełdowe oscylują wokół 2500 bez opon . Ja je kupiłem za 1400pln i zapierdzielałem na nich 210 km/h i nic nie bije . KTO NIE SZUKA TEN NIE ZNAJDZIE !!