Temat: Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał Raider Zobacz post
    Czy to nie było w okolicy Wrocławia bo dzisiaj przytachałem stamtąd cały srodek Ti za śmieszną kwotę.
    Nie Wrocław a Krapkowice a jeszcze dokładniej -wioska koło Krapkowic .

Cytat Napisał IamICEman Zobacz post
    teraz już wiem kto mi podkupił wersje TI :/ mówimy o tym samym gościu ?
    podaje nr 886435325

bo cena się zgadza.
    Sorry Iceman . Ja nie jestem z tych zo kolegom podbierają dziewczyny . Jakby był temat na forum i byś napisał ,że bierzesz to nawet bym nie zadzwonił ale rozumiesz - okazja

Użytkownik Znawca Avatar IamICEman
    Mieszka w
    Wągrowiec
    Auto
    czekam na używaną Giulie;) była 159 i GT

Domyślnie

nazar żeby nie było... NIE mam prętęsji do Ciebie tylko żal mi dupsko ściska że nie są moje :/

Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał misiu7911 Zobacz post
    to dam ci 5 K i kup mi takie grafitowe.masz tydzień czasu.wchodzisz? bo przypuszczam ze piszesz o polksiezycach. Były za tyle i to bez opon
    a jeśli piszesz o ti z oponami Dunlop sport maxx to zobacz ile kosztuja takie opony w sklepie i odlicz to od ceny tych kòl.wychodzi za felgi 200 zł.wiec gdzie u ciebie ta okazja?
    Misiek jak dajesz nowe opony to ok . Ja mam gościa co mi z Anglii wozi opony używki . Powiem tak - za Dunlopy 235/30/20 6mm bieżnika dałem 400 pln za komplet ( oczywiście cena dla mnie bo miałem kupić 20" felgi a ,że plany się zmieniły to nie będę pisał z jakim zyskiem poszły ) . Ja licze ,że ten komplet Ti z oponami mnie wyjdzie 2100 do max 2300pln . Sprzedasz mi twoje Ti za 2500pln z oponami??? Sądzę ,że wielu chętnych się znajdzie . PS. Misiek i nie chodziło mi o półksiężyce . Miałeś ty albo ALces Ti ciemne wystawione za podobną kasę o jakiej pisałem .

Użytkownik Rowerzysta Avatar Raider
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    AR Giulia Veloce Blu Misano, AR Spider 3.0 V6, AR 147 Q2

Domyślnie

Czyli mamy dobry dzień ja zapodałem dzisiaj fotele, kierownica, nakladki na progi, mieszek z wersji Ti a facet traktował to jak zło konieczne bo handlował głównie częsciami do BMW.
    Ostatnio edytowane przez Raider ; 17-12-2014 o 20:49

Mieszka w
    Bytom
    Auto

Domyślnie

Wspomnę jeszcze raz ,że mam 18" szpryche z Brery do sprzedania za dobre pieniądze2014-12-17 16.40.43.jpg Dobre opony.jpg 2 ona opony ze sporym mięsem a 2 na dojechanie do domu . Felgi Kuasego ( może potwierdzić ,że idealnie proste jeno w paru miejscach przytarte - spokojnie do ogarnięcia w weekend przy piwku )

Cytat Napisał Raider Zobacz post
    Czyli mamy dobry dzień ja zapodałem dzisiaj fotele, kierownica, nakladki na progi, mieszek z wersji Ti a facet traktował to jak zło konieczne bo handlował głównie częsciami do BMW.
    Nie pytam ile dałeś bo ja się będę wkurzał ,że sznupie ino po felgach a mogłem zajrzeć w "wyposarzenie"

Użytkownik Romeo Avatar Goora
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 159 SW 1.9 JTDM 150KM '06

Domyślnie

Z dupy dyskusja. Jak koleś nie wiedział co sprzedaje to oddał za pół bezcen i Ci się przyfarciło. Co nie znaczy, że te felgi w stanie dobrym są tyle warte. A próbujesz Miśkowi wmówić, że swoje powinien wystawić za tyle samo.
    W takim wypadku za ile te swoje szprychy sprzedasz? Jak kupiłeś za tyle 19 TI to nie możesz chyba wołać za nie więcej niż jakieś 700 pln ?

Dobra felga w dobrym stanie dobrze kosztuje i tyle. Dostęp do znajmowków co Ci przytargają za pół darmo nie jest wyznacznią.

Kupowałem dobrą, lekką felgę (nową) 17-cali do Civica swego czasu i same felgi wyniosły mnie 2400, a mimo swojej jakości to nie była najwyższa półka. Więc co tu porównywać cenowo? Biorąc pod uwagę Twoje teorię to powinienem je dalej sprzedać za 250 PLN

Użytkownik Świeżak Avatar Nikos
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDM 150KM,Alfa Romeo Gt 3.2 V6

Domyślnie

Goora ma racje faktycznie "z dupy ta dyskusja" taka licytacja kto jest lepszy , myślę że najlepiej nie podawać kwot za jakie udało się komuś wyrwać fajne klamoty.Po prostu jest okazja i jest git i fart,a za ile kto sprzedaje na forum i poza to jego sprawa.
    A faktem jest że jak ktoś ma coś dobrego to za półdarmo nie odda.
    Tak dla przykładu moje podkowy są w pięknym stanie żadnej ryski myślę że są warte około 2k i do tego kupiłem Continentale SP3 z zeszłego roku ,bieżnik 7,6mm.Mogę sprzedać komplet felgi z oponami za 3k,proszę niech ktoś bierze,ale wiem że zaraz znajdzie się ktoś kto stwierdzi że z ceną oszalałem.

Użytkownik Znawca Avatar Pucek-159
    Mieszka w
    Białobrzegi/WBR
    Auto
    Giulietta QV

Domyślnie

Raider o ile można się dowiedzieć , za jaką kwotę przytuliłeś to wszystko ?
    2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
    2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
    2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
    2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione

Mieszka w
    Bytom
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Goora Zobacz post
    Z dupy dyskusja. Jak koleś nie wiedział co sprzedaje to oddał za pół bezcen i Ci się przyfarciło. Co nie znaczy, że te felgi w stanie dobrym są tyle warte. A próbujesz Miśkowi wmówić, że swoje powinien wystawić za tyle samo.
    W takim wypadku za ile te swoje szprychy sprzedasz? Jak kupiłeś za tyle 19 TI to nie możesz chyba wołać za nie więcej niż jakieś 700 pln ?

Dobra felga w dobrym stanie dobrze kosztuje i tyle. Dostęp do znajmowków co Ci przytargają za pół darmo nie jest wyznacznią.

Kupowałem dobrą, lekką felgę (nową) 17-cali do Civica swego czasu i same felgi wyniosły mnie 2400, a mimo swojej jakości to nie była najwyższa półka. Więc co tu porównywać cenowo? Biorąc pod uwagę Twoje teorię to powinienem je dalej sprzedać za 250 PLN
    Ludzie czytajta od początku . Ja nie mówie ,że Misiek jest za drogi bo wiem ile te felgi kosztują . POWTARZAM -Ja tylko przecze teorii ,że nie można trafić tanio dobrego koła . Ja nigdy nie kupiłem felgi za " rynkową" kasę bo sobie szukam tu i tam i po raz kolejny trafiłem. Rozumie ,że wy nie kupujecie felg poniżej 2,5 -3 tysi bo lepione plasteliną . Co do moich felg z Brery to ceny giełdowe oscylują wokół 2500 bez opon . Ja je kupiłem za 1400pln i zapierdzielałem na nich 210 km/h i nic nie bije . KTO NIE SZUKA TEN NIE ZNAJDZIE !!

Użytkownik Rowerzysta Avatar Raider
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    AR Giulia Veloce Blu Misano, AR Spider 3.0 V6, AR 147 Q2

Domyślnie

Cytat Napisał Pucek-159 Zobacz post
    Raider o ile można się dowiedzieć , za jaką kwotę przytuliłeś to wszystko ?
    Pozwól że pozostawię to w tajemnicy.