DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Duzo osob mnie o to pyta, nie wiem. Takie auto kupilem, mozliwe, ze tam jest silnik 1.8. Z poczatku chcialem sie w to zaglebic, ale od mechanika uslyszalem
A potem juz jakos nie zaglebiałem sie w to, jedyne co tam było zrobione to filtr na odmie, wzialem to wywalilem i jedyne co zauwazylem, to ze samochod troche muli jak jest cieply w przeciwienstwie do tego jak ten filtr był i nic po za tym. Z dupy to odkryłem jak byłem u znajomego na hamowanii, tak wpadlem na kawe a z gadki do gadki zaproponowal mi, zebym wjechal, bo byl przekonany, ze taki stary badziew to max 90km juz maKurwa, jakies węzyki tu sa porobione, albo czorci chuj tu mieszoł, nie wiem musiałbym to rozebrac, bo na szybko na jedno oko, to trudno"![]()
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 09-10-2014 o 12:39
No jeśli ktoś na jeździe próbnej zgrzytu nie usłyszy...
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja nigdzie nie pisze, ze moja alfa jest zadbana, wiec sobie wypraszamTzn. jest zadbana, ale nie jest w stanie idealnym
...a moja nie będzie na sprzedaż... więc też nietrafiona uwaga
Powiedziałbym nawet, że podejrzanie tanio.. Jak za samo ściągnięcie i rozebranie skrzyni masz już tysiaka![]()
Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V 99' - była
Alfa Romeo 156 SW Distinctive 1.9 JTD 16V 04' powered by @sdero [conmir.pl] 185KM 370NM - była
Alfa Romeo GTV Lusso 3.0 V6 24V 98' - była
Alfa Romeo 156 SW SportPack 3 2.4 JTD 10V 01' powered by @sdero [conmir.pl] 200KM 400NM -była
Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 24V 02' Distinctive - była
Peugeot 508 SW 2.0 HDi Active 12' - jest
Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V 05' Distinctive - jest
Pomyślcie o niej jak o Angelinie Jolie. Słyszeliście, że jest szalona, że jada tylko klej do tapet, ale chciałoby się, prawda?