A jesli urwało mi się to plastikowe cięgno od poliftowej GT to tylko oryginał czy moze od 147 tez pasuje?
Witam serdecznie koledzy, mianowicie mnie również dopadła ta przykra sprawa :/ :/ ma ktoś na zbyciu zawias ? u mnie tlyko zawias się urwął, klamka na szczęście nie została w ręce. Prawa strona. Alfa GT 2006 r.
I pytanie czy panowie Ci co wymieniliscie to z zawiasem zMarei działa ok ? pasuje na pewno do GT po lifcie z pewnymi przeróbkami ? ? biore pod uwagę różne możliwości. z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
Zawias z marei do klamki poliftowej średnio pasuje. Trochę modyfikacji w samej klamce i będzie dobrze. To co mogę podpowiedzieć to klamki od 147 pasują do gt także po małe modyfikacjigłównie chodzi o kształt miejsca gdzie klamka ma styczność z karoserią
i co najważniejsze ja za komplet klamek zapłaciłem 150 złociszy, wiec nie dużo patrząc na ceny używek
![]()
za 200 klamke kupi juz
szkodnik no kupi kupi za 200. nie mowie ze nie. ale jeszcze takie pytanie. Metalowa z przed liftu pasuje do GT po lifcie ? z tego co czytaloem poprzednio to chyba tak.
Mazi gdzie dostales klamki za 150 za kompolet ?![]()
![]()
pasuje raczej)
na allegro były jakiś czas temuja wymieniałem swoje klamki gdzieś w maju
![]()
na tablicy była ze 3tyg temu za 80zł niewiem czemu niekupiłem na zapas)
Witam. Moja alfka jest z 2006 i jak kupiłem zawias z marei do drzwi kierowcy to nie były identyczne jak kolega pisał kilka postów wstecz, ale po kilku modyfikacjach dremelem pasował ;]. Ale do drugiej klamki w której uszkodzony został też plastik z drugiej strony zawiasu kupiłem zawias od fiata 500 (koszt ok 40zł). Zawias z pięćsetki był IDENTYCZNY w 100%, żadnych modyfikacji. Natomiast drugą stronę z kolegom któremu została w ręku dorobiliśmy z laminatu. Prowizoryczna forma, obróbka dremelem i klamka działa dużo lepiej niż ta z oryginalna częścią i zawiasem z bravo I. Działa już rok ;]
Naprawa fiat, alfa romeo http://www.autokielak.pl/