Jakiej firmy płytki najlepiej czyta oryginalne radio z blaupunkta? Bo mam taki problem ze jedne dzialaja a jedne nie.
Jakiej firmy płytki najlepiej czyta oryginalne radio z blaupunkta? Bo mam taki problem ze jedne dzialaja a jedne nie.
Kiedyś słyszałem, że nagrywanie na pojedynczej prędkości rozwiązuje problem bez względu na producenta...
Prędkość max 6-10x.
Producent: JVC, TDK, Verbatim. To jest pierwsza liga płyt.
ok, dzieki za pomoc
Wybieraj te z oznaczeniem "cd audio", coraz trudniej je kupić ale jeszcze są. Mają wysoki współczynnik odbicia światła, specjalnie do mniej czułych laserów urządzeń audio.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Kupilem TDK i nie polecam![]()
Ja przerzucam setki płyt. Wiem co piszę.
Oczywiście sam napęd tez ma dużo do powiedzenia. Laptopowe palniki popularnych obecnie firm nigdy nie dorównują porządnym plextorom.
no to może napisze tak... miałem jakąś tanią płytkę za 70gr i jakąś sony - obie działają, nagrałem 4 płytki zakupionych ostatnio TDK i nie czyta...
Jak problem z czytaniem płyt to laser do czyszczenia.jest gdzieś temat na forum..U mnie po czyszczeniu nawet te CD za 60gr chodzą bez zarzutu.
Mi czyta wszystkie, nawet ShivakiOsobiście kupuję Sony, ponieważ to Sony i Philips pracowali nad CD. Mam sporo Verbatim i też chodzą dobrze.