Wkoncu Alfa opublikowala informacje dot. nowego MiTo: Oficjalne zdjęcia nowej Alfa Romeo MiTo GTA! | Alfa Romeo News
Rozbudowany opis innowacji zastosowanych w koncepcie mito gta jest dostepny na stronie alfa news.
Wkoncu Alfa opublikowala informacje dot. nowego MiTo: Oficjalne zdjęcia nowej Alfa Romeo MiTo GTA! | Alfa Romeo News
Rozbudowany opis innowacji zastosowanych w koncepcie mito gta jest dostepny na stronie alfa news.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 26-10-2010 o 13:46
ciekawe czy faktycznie poprawili hamulce?! Choć jest taka szansa jeśli nawet nic w nich nie zrobili, a efekt powinien być z uwagi na mniejszą wagę niż 156GTA SW gdzie to fabryczne to delikatnie mówiąc sprawne inaczej![]()
wiem, ze jest duzo do czytania, ale polecam jest wiele rozwiazan znanych z samochodow sportowych najwyzszej polki (i mysle, ze w tej chwili nie przesadzam)
jesli to bylby model, ktory mialby sie pojawic w salonach to gruuuubo bym sie zastanowil nad kredytem mimo ze wyglad mito nie powala mnie na kolana
---------- Post dodany o godzinie 23:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:14 ----------
Jest napisane czy poprawili i co dokladnie poprawili![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 23-02-2009 o 23:18
pierdu pierdu jak to mówiła w 7 klasie podstawówki moja sąsiadkasuper hiper amortyzatory i komputer do ich sterowania z wielką mocą obliczeniową, a z tyłu najprawdopodobniej została belka
nie napisali czy da się wyłączyć kontrole trakcji (przypominam ze w 1.4 tb się nie da i uważam to za jedną z największych wad tego samochodu). A hamulce - już w obecnej wersji 1.4tb są naprawdę dobre i duże, z tego co piszą GTA ma nie przytyć więc te zapowiadane pewnie będą wzorowe
![]()
i nie tylko w ferrari bo np w audi tt![]()