Coś nowego?
![]()
Coś nowego?
![]()
niby ładne, ale... jakoś takie za bardzo okrągłe te kształty, przynajmniej dla mnie. I czy tylko mi przód, a zwłaszcza lampy zalatują panamerą? ;-)
Wysłane z Sony Xperia
Moim zdaniem w dechę.
Ładna... a przynajmniej na tym obrazku z tej perpektywy
Wg tego co tam napisali: prezentacja statyczna czerwiec 2015, na 105 lecie marki. Sprzedarz na poczatku 2016. Sportwagon 2017.
"Wszystko kreci sie wokol Giulii, ktora jest okryta wielka tajemnica".
No i jest 100% zapewnienie o 3 litrowym V6 turbo... i podejrzewaja tym samym wersje GTA (aczkolwiek 159 tez miala V6... ale nie turbo)
Ach no i samo oznaczenie modelu to w tej chwili 952.
Pożyjemy, zobaczymy![]()
Ostatnio edytowane przez AirAjti ; 09-01-2015 o 08:39
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Ładna. Światła ala Ferrari/Maserati.
Gwoli ścisłości: Alfa Romeo Disco Volante... bez 8C. Na bazie 8C Competizione została zbudowana, ale na oficjalnej stronie www biura stylistycznego nazwa to AR DV.
A po drugie: Panamera ma zupeeeeeeelnie inne oczka. Rzeczywiscie blizej tej Giulii z obrazka do AR DV.