Piękna jak dla mnie. Może za 15 lat będzie moja:-P
Piękna jak dla mnie. Może za 15 lat będzie moja:-P
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
No pewnie, że się czepiam
Nie ma czegoś takiego i juża że w praktyce nie ma to większego znaczenia...
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
przepraszam, mój błąd z tą panamerą. Oglądałem rano na telefonie, mały ekran i tak mi się skojarzyło. Teraz widzę, że rzeczywiście coś jakby Ferrari![]()
Mi bok zalatuje Infiniti. Zbyt łagodny. To auto ma być subtelnie ciorane siekierą!![]()
Wolałem tą wizualizację z białym nadwoziem
![]()
Zapewne tak jak w 159... czyli mizernie, ale zle nie jestKto wie, może Giulia będzie odpowiednio dłuższa od 159 i poprawią się w temacie... skoro chcą sprzedawać dużo aut to mimo wszystko muszą pomyśleć o ludziach.
... albo odeślą do niemieckiej konkurencji pokazując palcem na Passata![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
wg mnie ta nowa wizualizacja jest super![]()
Na podstawie tego co widać to muszę stwierdzić, że mi się podoba. Chciałbym zobaczyć jeszcze zdjęcie z przodu i z tyłu i wyrazić ostateczną opinię bo może być różnie.