Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy 1234567
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 70

Temat: Spot krakow

kshaq
    Gość

Domyślnie Ślizganie.

Witam .
    Jestem świeżym uczestnikiem tego forum ale odrazu wpadł mi w oko temat związany ze ślizganiem . Mieszkam od niedawna w Krk i nie wiem dokładnie w którym miejscu jest to lotnisko, dajcie proszę jakieś małe info jak tam dojechać, od strony jakiej ulicy i czy to generalnie jest bezpieczny teren na takie zabawy. Jak będziecie organizować jakiś ślizgawkowy i nie tylko spocik w KRK to ja się pisze. Pozdrowiam.

BYKrak
    Gość

Domyślnie

Dragon2020 projekt ulotek był gdzieś na forum, raz ściągałem, wpisywało sie tylko w puste pole swój NICK, sam się dowiedziałem o tym forum przez taką ulotkę ze śląska. Jak coś wydrukuje te same pogrzebie na forum za nimi, wpisze wasze nicki i wydrukuje po jednej karce do ksero.

Co do lotniska byłem wczoraj, totalna odwilż, można sie zakopać.

Kokonelia
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Darknes Zobacz post
    było super! już się nie mogę doczekać kolejnego spotkania, mojej dziewczynie też się podobało a szczególności podobało się jej Mito i się jej nie dziwie bo mi też strasznie się podoba.

P.S. sorka że tak szybko uciekłem ale niestety musiałem, obiecuje że na kolejnym zlocie będę dużej

Pozdrawiam!

Mito też sie chętnie objawi na następnym spotkaniu miejmy nadzieję, że do tej pory się już ociepli!

BYKrak
    Gość

Domyślnie

HEJ wydrkowałem tą wąska ulotke czarno białą która jest na forum w częsci spraw organizacyjnych i wydrukowałem drugą prostą z logo forum takie coś jak flaga z małym dopiskiem... POZDRO
    Ostatnio edytowane przez BYKrak ; 25-02-2009 o 20:57

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

BYKrak wtakim razie pozostaje sie ugadać na spotkanie i zacząć szukac belli co by karteczkami obdarować

BYKrak
    Gość

Domyślnie

No mi wszystko jedno, ulotki są czrneo białe ale są hehe, no i jeszcze na was czekam ja mam czas, ustosunkuje sie...

Zrobiłem dwa wzory ulotek, coś po Krakowsku i 2 to coś z Alfą. Kto chcę niech mi napisze maila to prześle, wybierzcie coś, albo sami coś zaproponujcie...
    Dzięki
    Ostatnio edytowane przez BYKrak ; 27-02-2009 o 03:07

DRAGON2020
    Gość

Domyślnie

BYKrak jesli morzesz to wydrukuj dla mnie 1 i 2 wzor to zrobie sobie ksero jesli bedziesz mial mozliwosc to umowimy sie na spotkanie tylko prosilbym o kontakt tel bo niestety narazie nie bede mial dostepu do netu

BYKrak
    Gość

Domyślnie

Mam wydrukowane za free u mojej Matki w pracy około 200 sztuk z każdego, chętnie sie podziele

Alfalotnik
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał BYKrak Zobacz post
    Mam wydrukowane za free u mojej Matki w pracy około 200 sztuk z każdego, chętnie sie podziele
    a moze wrzucisz projekcik gdzies na serwer i kazdy bedzie mogl sobie sciagnac i wydrukowac..

TOMAS 156
    Gość

Domyślnie

Wejdz na zakładke południe nastepnie "skoro jest nas trak dużo to zbierzmy siły i zorganizujmy spot" Narazie robimy akcje ulotek zeby ludzie sie dowiedzieli ze takie spoty istnieja... przegladaj ten temat a napewno sie urodzi jakis spot..

---------- Post dodany o godzinie 10:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:00 ----------

Cytat Napisał kshaq Zobacz post
    Witam .
    Jestem świeżym uczestnikiem tego forum ale odrazu wpadł mi w oko temat związany ze ślizganiem . Mieszkam od niedawna w Krk i nie wiem dokładnie w którym miejscu jest to lotnisko, dajcie proszę jakieś małe info jak tam dojechać, od strony jakiej ulicy i czy to generalnie jest bezpieczny teren na takie zabawy. Jak będziecie organizować jakiś ślizgawkowy i nie tylko spocik w KRK to ja się pisze. Pozdrowiam.
    Wejdz na zakładke południe nastepnie "skoro jest nas trak dużo to zbierzmy siły i zorganizujmy spot" Narazie robimy akcje ulotek zeby ludzie sie dowiedzieli ze takie spoty istnieja... przegladaj ten temat a napewno sie urodzi jakis spot..