Lutraki nadal tego jeszcze nie naprawiłem, czasem słychać to bardziej czasem mniej, nie wpływa to ani na jazde ani na moje samopoczucie za bardzo, jak się mocno wsłucham to fakt słychać to stukanie, ale jak włącze radio to już niemuszę wkońcu to ogarnąć, ostatnio pytałem o to w ASO przy okazji innej naprawy blacharskiej to to są łożyska stabilizatora przy kolumnie McPhersona...nie pamiętam dokładnie, może mówie coś głupiego ale to chyba o to chodzi, kosztują jakieś znikome pieniądze, kilkanaście czy kilkadziesiąt złotych. sorry za niekonkretne info ale naprawdę nie pamiętam dokładnie. Napewo jak to naprawie to dam Ci znac, czekam na inna usterka żeby z pierdołami nie jeździć do serwisu bo to mnie stres kosztuje...przebywanie tam z tym autem...
![]()
Łożyska stabilizatora?? Koledzy wcześniej pisali ze to łożyska w mocowania amortyzatora (między samym mocowaniem a amortyzatorów z tego co się orientuje). Zdążyłem sporo poczytać na ten temat bo mam teraz z tym problem w swojej 145-ce. Cenowo to mocowanie kosztuje ok. 250zl/strona. Problem w tym ze do mnie strasznie ciężko dostać te części. Może ktoś coś?? 145 1.9jtd...
Do mietka pasują z Grande punto, Opla corsy , Fiat linea
natomiast do 145 pasują z fiat bravo brava, tempra tipo coupe sa to śmieszne złotówki
http://allegro.pl/poduszka-amortyzat...907838196.html
![]()
Ostatnio edytowane przez dziadzia82 ; 09-01-2015 o 22:02
Z tego co tu widzę to nie ma różnicy czy to prawa czy lewa strona a u mnie ma to znaczenie (inny układ tych wystających elementów wchodzących w kielich) choć może to być alternatywą faktycznie. Dzieki
EPER pokazuje ten sam nr części na bank będzie pasować nie ma stron.
kupuj i zakładaj wszystko będzie pasować![]()
Musiałem się sam upewnić :-P masz 100% racje. Wielkie dzieki