17", 8,5 et28 na 235/40 również bez problemu.
17", 8,5 et28 na 235/40 również bez problemu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Koledzy slavol i 3voQ piszą o 17" i 8,5J szerokości, choć o różnym ET. Napiszcie jeszcze jakie macie zawieszenie ori czy jakiś na minusie.
3voQ wrzuć fotkę jak wygląda koło na twojej feldze - jestem ciekaw jak moco jest na zewnątrz.
Nie mogę foty załadować, oto link https://picasaweb.google.com/m/viewe...71240714492194
Zawias jest KW3, felgi magnezowki chyba ATS Competizione ale dokładnie nie pamiętam. Na zdjęciu duuuuzo podniesiona. Negatyw 2.6, tłumienia od- i dobicia skręcone na maxa.
Ostatnio edytowane przez 3voQ ; 07-01-2015 o 21:25 Powód: In Dodano
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
czy felgi 17' telefony będą pasować do Crosswagona? ogólnie i wizualnie?
Z GTA powinny pasować lecz lepiej przymieżyć. Czemu nie większe, np 18" lub 19"?
Dodano po 10 minutes:
Jeszcze mamy zimę choć śniegu jak na lekarstwo, a letni setup prosi się o odnowienie i teraz pytanie odnośnie moich felg (fot poniżej), jak uważacie, na jaki kolor zmienić rotor felgi? Chciałbym żeby w czasie jazdy nie było "czarnej dziury" lecz żeby ładnie się "rysowały" - chodzi o to że ramiona są delikatnie wygięte do środka i chciałbym żeby ładnie było to widoczne, z drugiej strony nie chcę tradycyjnego srebrnego do felg, może któryś z palety alfy lub np ferrari czy porsche? W grę wchodzą odcienie szarości o grubej granulacji metalizacji.
![]()
Ostatnio edytowane przez azthec ; 14-01-2015 o 00:22 Powód: Dodano
Oto VT w moim wykonaniu...
I który najlepiej pasuje?
Czarny i grafit wg mnie są takie klasyczne niczym sie nie wyróżnisz (pytanie czy chcesz) ten taki "brudny" biały wyglada ciekawie i na pewno wyeksponuję felge
Ja dla siebie bym robił coś ciemnego ale to Twoja fura i zrobisz co zechcesz. Z tych pokazanych zdjęć to opcja nr. 2 najfajniejsza.