I jak niby chcesz hid do drogowych założyć??![]()
I jak niby chcesz hid do drogowych założyć??![]()
Nie zamierzam do drogowych zakładać hidu, po prostu się nie zrozumieliśmyDługie są super.
Natomiast mam włożony hid do soczewki tak jak koledzy wyzej z cała instalacją w lampie, od dwóch lat tak śmigam, światła ustawiane na stacji diagnostycznej ale i tak mam opuszczone światła na poziom1-2 bo na wybojach zauważyłem, że światło mruga dość wysoko to po co ktoś ma mnie przeklinaćchociaż zdaje wiem że ori system zachowa się tak samo w tej sytuacji.
Ksenon czy hid zawsze niżej się ustawia.
Mówisz o sytuacji ustawiania z urządzeniem na stacji?
Koledzy a u Was nie wyskakuje żaden komunikat przez hidy? Ja mam zawsze taki
Check right hand side front light
BYŁ LEON by COMPSPORT
JEST ALFA 159 SW by TUNE-UP
Mi nie, może inna żarówka Ci nie domaga. Mijania nie są na szynie can, przynajmniej u mnie i w większości 159. Włóż spowrotem zwykle zarówki i zobacz czy coś się zmieni jeśli nie to szukaj gdzieś indziej.
Dodano po 2 minutes:
Ja lekko opuściłem lewą lampę pod maską( bo ona nie ma dla mnie dużego znaczenia bardziej ewentualnie razi kierowców z naprzeciwka) a następnie obie o poziom niżej.
Ostatnio edytowane przez Luck ; 14-01-2015 o 20:38 Powód: Dodano
Nie ma takiej opcji aby odcięcie ori xenon 159 miał takie samo jak ori H7. Mógłby ktoś z ori xenon zrobić fotkę 5m przed ścianą. A płaski odcięcie jest nie tylko w US. Ori xenon w nowych furach, np. VW Passat CC ma płaskie odcięcie. Ale dobrze że przynajmniej ściągacie te światła w dół przy HID'ach. HID nie w soczewce to samo zło, w soczewce prawie ok, bo jak klosz się brudzi to światło razi plus prawy wali w górę.
Co prawda 156 ale 159 ma identycznie - zresztą każde auto z grupy fiata![]()