1400zł za 18" w idealnym stanie, które swoim wzorem wręcz idealnie pasują do 159 (patrz zdjęcie poniżej) to Twoim zdaniem wygórowana cena?
W zeszłym sezonie miałem identyczny komplet, który sprzedał się na pniu, jednak cena była ADEKWATNA do oferowanych felg. Tymczasem zarówno Mariusz jak i Misiu zaproponowali Ci cenę zdecydowanie poniżej średniej rynkowej, no, ale są tacy dla których za darmo to też za drogo...
Pozdrawiam.
- Rafał
Jestem ciekawy czy jak idziesz do spożywczaka to tez tak rozumujesz.[/QUOTE]
Ale w spożywczaku jest wybór : można kupić chleb czerstwy albo bułkę tartą, a u Ciebie tylko sam I gatunek............ale mam rozwiązanie dla tańszych zakupów : kupić trzy felgi i kasa się zgadza.
Czy ja jak twierdzę? Kupiłem nowe oryginały. A o replikach wspomniałem że chciał bym kupić 18"z ti.
Dodano po 2 minutes:
Słuchaj dla mnie ta cena była wygórowana ponieważ niemal że za takie same pieniądze kupiłem całkowicie nowe , nigdy nie przykrecane do auta takie same rondelki oryginalnie na 5x 110 /65.1
Ostatnio edytowane przez IamICEman ; 20-01-2015 o 08:08 Powód: Dodano
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Ok, myślałem ze replika kontra oryginalne
Blue....
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen
O widzę że sprzedawczyki się obraziły. Mam takie felgi podobno poprzednik kupił je od alcesa i miały być niby nowe, ale coś nie chce mi się wierzyć jak zobaczyłem podróbki dekielków latających w otworach felg.
Dodano po 2 minutes:
porównanie z oryginałem
Ostatnio edytowane przez Seweryn80 ; 20-01-2015 o 12:45 Powód: Dodano
a co ma dekielek do felgi?jak wlozysz stary dekielek lub zamiennik do nowej felgi to felga przestaje byc nowa?