Wystarczy zajrzeć do instrukcji. Tak czy nie?
AhaAha czyli można komuś powiedzieć że z tyłu jest jedno światełko przeciwmgielne choć nie trzeba do tego instr. tylko znać się na kolorachnieco, a nie można odpowiedzieć na proste pytanie. Poza tym 90% problemów na forum można załatwić stwierdzeniem "zajrzyj do instrukcji".
Jak byś zauważył to napisałem twoje NO czy nie.
A kolega zakładający post źle przeczytał info z kompa przez co się wprowadził w błąd.
Zauważyłem tylko cała reszta była zbędna. Dzięki za pomoc bez odbioru.
Widać że sleyer jest z częstochowy, medalikorze zawsze tak komplikują i szukają dziury w całem![]()
a osobiście uważam że każdy powinien przeczytać instrukcję samochodu nim do niego wejdzie, wtedy na prawdę dużo problemów i pytań się wyjaśnia bez szukania na forum.
NIE KŁÓCIĆ MI SIĘ TU NA MOIM PIERWSZYM TEMACIE !!!!!
Teraz o pisze co było nie tak; Faktycznie mieliście racje jest jedno światło przeciwmgłowe z tylu (Jaki ja głupizmyliło mnie to ze miałem komunikat o świetle przeciwmgłowym i o prawym świetle. Myślałem ze to sie tyczy tej samej usterki. Prawda była taka ze oprócz światła przeciwmgłowego które miało coś ze stykami i raz świeciło a raz nie. To z przodu nie świeciła prawa pozycja żarówka h6w
i Alfitka zrobiona i odpicowana! szkoda tylko ze jeszcze mnie czeka zawieszenie z przodu
![]()