wiedziałem że w ten sposób ktoś się będzie bronił ok. Ja kupiłem dużo taniej ale widzę i słyszę jakie praktyki tu stosujecie jeba... bliźniego aż koszula spadnie z niego.
wiedziałem że w ten sposób ktoś się będzie bronił ok. Ja kupiłem dużo taniej ale widzę i słyszę jakie praktyki tu stosujecie jeba... bliźniego aż koszula spadnie z niego.
Temat został stworzony do podpowiadania i pokazywanie fajnych felg. A atmosfera zrobiła się mało przyjemna . Może przestańmy się już czepiać szczegółowych pierdół . Pozdrowienia
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Popieram łącznie z pozdrowieniami dla wszystkich co mają felgi - nawet blaszane.
Bo wy koledzy nie pamiętacie - za komuny się szło do Polmozbytu lub Bomisu i kupowało co było, a nie to co było potrzebne. Teraz jest wybór że głowa boli.
Aha - jak pracownik FSM miałem kartki na części do malucha. Uwierzycie ?
Jak najbardziej się zgadzam. Co komu do tego za ile ktoś felgi sprzedaje. Wybór zawsze leży po stronie kupującego.
Fakt, że Tomasony czy Rondle można kupić nowe w cenach takich samych lub bardzo zbliżonych do tych które pojawiły się niedawno w ofercie na forum. Ale co to zmienia? Albo się targuję i jeśli cena mi odpowiada to biorę, albo kupuję gdzie indziej. Proste.
A forumowych sprzedawców felg pewnie jeszcze sam pomęczę - ale to pod koniec marca![]()
Nie wiem od kogo kupiłeś felgi to po pierwsze. Po drugie na zdjęciach jasno widać, że te felgi było nowe o kilka spotkań z krawężnikiem temu, a po trzecie jaki to problem zamontować inny niż oryginalny dekielek?
Nie wiem czemu służyć ma Twój post, czyżby dyskredytacji mojej osoby?
Innego powodu jego zamieszczania nie mogę się dopatrzeć, tym bardziej, że nie byłeś bezpośrednim nabywcą felg ode mnie (o ile w ogóle ode mnie zostały kupione).
Ostatnio edytowane przez alces1 ; 20-01-2015 o 15:28
Panowie a co myslicie o czyms takim?
http://i.ebayimg.com/00/s/MTAzM1gxND...GBY/%24_35.JPG
18 cali ET 42. Dalby rade ktos zrobic wizualizacje na jakiejs jasnej 159?
dzieki
Wzór jak dla mojego oka bardzo ładnypodobają mi się. Poproś węgorza on jest fachowcem w tej dziedzinie
![]()
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
fajne, aczkolwiek z polerowanym rantem jeszcze bardziej mi sie podobają:
http://www.ebay.co.uk/itm/18-BLACK-P...item27dfbf493e