Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Największą żarówka postojowa LED która zmieści się bez przerabiania otworu.

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 159, 1.9 JTDM, 150KM, 2006r

Domyślnie Największą żarówka postojowa LED która zmieści się bez przerabiania otworu.

Witam SA na allegro różne żarówki led ale jedne maja 13 led drugie 24 itd po dacie mi link do żarówki która wejdze na 100% i będzie miala dużo smd, aby kolor byl zimny bialy, a żarówka byla cala wypelniona barwa swiatla. Zalezy mi tez na tym, aby nie bylo bledu w komputerze.
    Z gory dzięki

Użytkownik Romeo Avatar Arturek
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm , kiedyś była AR 156 2.0TS a jeszcze wcześniej TIPO 2.0ie 16V

Domyślnie

13 SMD zmieści się napewno, dłuższa już będzie dotykać klosza od wewnątrz. Jeżeli chodzi o barwę światła nikt tutaj nie da gwarancji, że będzie po zamontowaniu swiecić tak jak na przedstawianych fotkach. Często jest tak , że na foto świeci ładnie na biało jak ksenon a zamontujesz i będzie na niebiesko. Także z tym to nie takie proste. Trzeba dochodzić metodą prób i błędów z żarówkami różnych firm. Jeżeli chodzi o błąd na komputerze musisz kupować żarówki CAN BUS i błędu nie powinno wywalać.
    Ostatnio edytowane przez Arturek ; 20-01-2015 o 20:01

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Arturek Zobacz post
    13 SMD zmieści się napewno, dłuższa już będzie dotykać klosza od wewnątrz. Jeżeli chodzi o barwę światła nikt tutaj nie da gwarancji, że będzie po zamontowaniu swiecić tak jak na przedstawianych fotkach. Często jest tak , że na foto świeci ładnie na biało jak ksenon a zamontujesz i będzie na niebiesko. Także z tym to nie takie proste. Trzeba dochodzić metodą prób i błędów z żarówkami różnych firm. Jeżeli chodzi o błąd na komputerze musisz kupować żarówki CAN BUS i błędu nie powinno wywalać.
    Patrzylem na Can Bus i jest wiele 13 SMD, które różnią się cena, możesz mi podać link do prawidlowych żarówek z najtańsza cena towaru + wysylki? Będę wdzieczny .

Użytkownik Romeo Avatar Arturek
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm , kiedyś była AR 156 2.0TS a jeszcze wcześniej TIPO 2.0ie 16V

Domyślnie

Musisz sam poszukać ja swoje kupowałem już dość dawno i nie pamiętam od kogo, także nie mogę Ci podać linka. A do nie sprawdzonego sprzedawcy nie będę Ciebie odsyłał. Może wypowie się ktoś z forum kto niedawno kupował żarówki, trzeba poczekać. Pozdrawiam

Użytkownik Romeo Avatar CodeMaker
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał bartek1204 Zobacz post
    Patrzylem na Can Bus i jest wiele 13 SMD, które różnią się cena, możesz mi podać link do prawidlowych żarówek z najtańsza cena towaru + wysylki? Będę wdzieczny .
    A moze jeszcze za Ciebie kupic i zamontowac? Bez jaj! Ile Ty masz lat?

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał CodeMaker Zobacz post
    A moze jeszcze za Ciebie kupic i zamontowac? Bez jaj! Ile Ty masz lat?

To ze masz 25 lat to znaczy, ze jesteś geniuszem w każdej dziedzinie? Gościu nie znam sie na tym wiec wole spytac niż być bezmyslny jak Ty i zamowic byle gowno!

Użytkownik Romeo Avatar CodeMaker
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał bartek1204 Zobacz post
    To ze masz 25 lat to znaczy, ze jesteś geniuszem w każdej dziedzinie? Gościu nie znam sie na tym wiec wole spytac niż być bezmyslny jak Ty i zamowic byle gowno!
    Nie musisz byc geniuszem ale odrobina samodzielnosci by sie przydala. Tym bardziej ze dostales juz rzeczowa odpowiedz na swoje pytanie i to powinno wystarczyc do dokonania zakupu. Oczekiwanie ze ktos poswieci czas na szukanie za Ciebie konkretnych ofert na allegro swiadczy albo o braku samodzielnosci albo o tym ze masz nas za frajerow.

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał CodeMaker Zobacz post
    Nie musisz byc geniuszem ale odrobina samodzielnosci by sie przydala. Tym bardziej ze dostales juz rzeczowa odpowiedz na swoje pytanie i to powinno wystarczyc do dokonania zakupu. Oczekiwanie ze ktos poswieci czas na szukanie za Ciebie konkretnych ofert na allegro swiadczy albo o braku samodzielnosci albo o tym ze masz nas za frajerow.
    Chodziło o to, że może ktos już miał z tym stcznośc i poda mi cos lepszego.