170,albo 200)zebysz taką sztuke upolował to dobrze by było
)pisze o orginalnym przebiegu
![]()
ale jakos vki często powypadkowe)
Ale co Wy mowicie, przeciez na otomoto wszystkie maja przejachane 120k max ;D hhehehe
Witam
Chciałbym kupić Alfę GT.
Czy warto sprawdzić tę:
http://allegro.pl/alfa-gt-3-2v6-240k...989841591.html
Koledzy czy widzicie coś podejrzanego z samego ogłoszenia?
o tej pisaliśmy powyżej![]()
Nie kupuje się auta z opisu tylko to co jest w rzeczywistości. Z opisu auto idealne - na miejscu wyjdą mankamenty nie opisane w ogłoszeniu jak z GTA oferowaną przez tego samego sprzedawcę.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Rzeczywiście jakoś mi uciekło.
Człowiek się napala a jest jak zawsze.
Z drugiej strony jak kupujesz w takiej cenie taki samochód należy się spodziewać że 3-4 tys trzeba będzie włożyć aby go doprowadzić do stanu używalności (nawet za granicą). Trochę się łamię czy nie jechać oglądać. Takich silników już nie robio ;-) Chciałem zabrać samochód na warsztat na ul Karkonoską we Wrocławiu (zajmują się alfami od lat 60-dziesiątych). Chciałem kupić z Włoch ale tam ceny zaczynają się od 5-6 tys euro. Ta z tego ogłoszenia na pewno była bita, ciekawe czy nie robi 4 śladów. Handlarz kupił pewnie w cenie zbliżonej do złomu ;-) Ciekawy jestem czy ten rozrząd jest naprawdę zrobiony. Ile kosztuje średnio rozrząd do tego samochodu?
jak masz blisko to jedz zobacz,do LukaMazur napisz on napewno powie ci ile rorząd kosztuje![]()