na postoju ci też pokaże![]()
Nie mam przekonań, bo jednak teraz stres jest. Zalałem wczoraj 147 na warszawskiej do pelna i niby nic sie nie dzieje ale nastepnym razem zaleje chyba na bp lub w gorlitz...Co do citronexu jak zalalem tam rok temu do pelna 146 to pompa paliwa padla po 200km. Przypadek? Nie zbyt bo pompa była zasyfiona... w tym samym okresie u mechanika było pare aut ktorym tez padly pompy, a kilku nawet wtryski, i powod ten sam. Zalali sie na citronexie... Nie dziwi cie ze jego tiry sa tankowane na osobnych dystrybutorach, nie dostepnym na konsumentow? Na dodatek te dystrybutory maja na paliwo osobne zbiorniki
Kiedy robimy jakies spotkanie?![]()
Coś w tym jest - kumpel też robił pompę w bm-ce po zatankowaniu u bananów...
Gdzie tankujecie teraz swoje auta?![]()
Ostatnio tankowałem jeszcze z 6 dni temu na orlenie na warszawskiej, ale jutro już chyba podjadę na bp
ps. widział ktoś ostatnio nową furkę w zgorzelcu lambo gallardo? jak to mruczy![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 01-02-2015 o 23:49
Stary przecież to srebrna 47. Czosnka. Też masz wyobraźnię co do karos
erii![]()
Przypadek przypadkiem ja leje tam i wajha mi jak padnie motor to pójdzie na żyletki.Generalnie rękę moge dać up....że prędko nie padnie mój silnik, ty masz 16V może masz sie czego bać ja niestety ale nieDla tirów zawsze są inne dystrybutory LOL przecież tam masz lej jaki duży....Lałeś na swoim orlenie a teraz proszę co stwierdzili a u banana nic
![]()
to kiedy jakies spotkanie?;>
to nawracaj ludzi hehe![]()