Szkoda ze tak daleko. Zabawa fajna, karabin posiadam
Uzywany w bardzo dobrym stanie mozna kupic juz za 100zl. Polecam wszystkim,Tylko warto ubrac kalesony,dresy,dresy,dresy bo inaczej... moze bolec
![]()
Szkoda ze tak daleko. Zabawa fajna, karabin posiadam
Uzywany w bardzo dobrym stanie mozna kupic juz za 100zl. Polecam wszystkim,Tylko warto ubrac kalesony,dresy,dresy,dresy bo inaczej... moze bolec
![]()
Broń długa najlepiej kupić do 300 zł nie musisz mieć broni krótkiej na początku. Wrócę z pracy opiszę zestaw startowy
Wysłane z Galaktycznej Alfy Romeo![]()
Czosnek...ma boleć :-) będzie każdy wiedział że żyje he he he. Myślę że jak e5nio zrobi zestaw startowy, będzie można otworzyć listę chętnych na zabawę. A później jak wcześniej mówiłem, można zrobić kumulacyjne zamówienie broni by było z rabatem i tanio. Pozdro
Wysłane z Marsa przy użyciu tapatalka
Z misji w Iraku przywieziony ten karabin.![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Brak czasu. Lecz juz mam modele w przystępnej cenie oblegane. Tylko musze usiąść na kompa i wypisać wszystko nie na tel.
Wysłane z Galaktycznej Alfy Romeo![]()
Musimy się przygotowac do wiosny i potrenowac strzelanie ;-) i oczywiście sprzęt kupić hyhy
Jest: 166 FL 2.4 2003 automat![]()
156 1.8 02' - ciągle w rodzinie
Była: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2004 :]
Była: Alfa Romeo 33 1.7 8v - perełka mua.
Była: Alfa Romeo Gtv 2.0 TS 1999 :]
Racja, tylko ile osób było ny chętnych. Bo dla 3-4 osób to szkoda co kolwiek organizowac
Wysłane z Marsa przy użyciu tapatalka
Ja za![]()