Bezwypadkowa może i tak , ale na pewno lakierowany zderzak. Ja po tym co robili tutaj na forum bym od nich nie kupił
Bezwypadkowa może i tak , ale na pewno lakierowany zderzak. Ja po tym co robili tutaj na forum bym od nich nie kupił
Tu nie chodzi o fakt malowanego zderzaka. Poszukaj o tym sprzedawcy na forum , może zrozumiesz o co chodzi.
a jak auto czarne ,to jak odgadnac ?
Moja jeszcze w belgii miala malowany zderzak z przodu 2 razy i raz z tylu. I jakos kupy sie trzymaefekt koncowy jest taki ze ja w polsce raz wymienialem zderzak z przodu , tylko ze w kolorze plus cieniowanie nadkoli. Takze zapraszam z czujnikami lakieru w przyszlej niedalekiej sprzedazy
a ze sprzedawca znany i na forum niepochlebiany pisze tu do profesjonalistow takich jak wy. Bo ja musialem sobie zdjecie porownawcze wlaczyc aby zobaczyc o co wam chofzi z tym zderzakiem
![]()
Może akurat belka w kolorze zderzaka komuś się podobała... Aczkolwiek wg mnie to fuszerka.
Sam fakt malowanego zderzaka to nic. Też miałem malowany![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
nie powiedziałbym, że malowany zderzak to nic, wręcz przeciwnie, to znak-sygnał że trzeba autko dokładniej obejrzeć, bo równie dobrze może być pierdółka jak i porządny dzwon.
Ojciec tak Lagunę kupił - po małym dzwonku - okazało się że uszkodził się intercooler - i zamiast go wymienić, elementy plastikowe handlarz pozgrzewał, nie wspominając o pozostawieniu bałaganu w okablowaniu
ale jest też pozytyw - zawsze można dzięki temu zbić trochę cenę
Witam ogladales moze ta a159 z Bedzina ?
http://olx.pl/i2/oferta/alfa-romeo-1...5-ID8mhpD.html
Ostatnio edytowane przez abe ; 06-02-2015 o 10:30
Jest - AR TONALE SPRINT 1.5 T4 130KM HYBRID anno domini 2022
Jest - AR GIULIETTA SUPER 1.4 TB 170 KM TCT anno domini 2018
Była - AR MITO URBAN 1.4 78KM anno domini 2018
Była - AR159 SW 1.9JTDm 16V (136KM) Progression anno domini 2006
Była - AR147 1.6 16V (120KM) Distinctive anno domini 2001
Była - AR156 Berlina 1.9JTD 8V (105KM) anno domini 1999