Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 60

Temat: Nowa odsłona ics-a :)

Użytkownik Rowerzysta Avatar alficzek
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd

Domyślnie

Widocznie problem skoro masz "pstryczek"

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

To niby twierdzisz że nie wiesz jak zrobić automatycznie przełączający się ekran? I to będzie ta rewolucja?
    Lepiej pomyśl jak zrobić ekran dotykowy albo podłączyć inną nawigację to jest trudne. A nie kamerka nawet autoamtycznie włączająca się

Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd

Domyślnie

Wg mnie na tym forum nie chodzi o to żeby się wywyższać a o to żeby sobie pomagać, dzielić się opiniami, pomysłami itp. Ja po prostu twierdzę że chcę coś takiego zrobić, zapytałem o jak to zrobiłeś ale jak widzę niepotrzebnie bo zaczynasz gwiazdorzyć... SNICKERSA?

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Ehhhh alficzek, nie oburzaj się.
    Po prostu zastąpienie pstryczka przekaźnikiem podłączonym do wstecznego ja uważam za coś trywialnego. I nie myślałem że to Cię urazi
    Ale ok, to nie temat o kamerze ani zmianie ICS`a, tylko o pomalowanym panelu. Tak więc uważam że biały jest słaby. Spróbuj wrzucić może coś w stylu aluminim (szczotkowane albo gładkie). A jak masz cały środek czarny to może lakier? Jakiś czarny metalik? Albo grafit?

Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd

Domyślnie

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Po prostu zastąpienie pstryczka przekaźnikiem podłączonym do wstecznego ja uważam za coś trywialnego. I nie myślałem że to Cię urazi
    Ale ok, to nie temat o kamerze ani zmianie ICS`a, tylko o pomalowanym panelu. Tak więc uważam że biały jest słaby. Spróbuj wrzucić może coś w stylu aluminim (szczotkowane albo gładkie). A jak masz cały środek czarny to może lakier? Jakiś czarny metalik? Albo grafit?
    Fajny pomysł z tym aluminium tylko że jak pomyślę co mnie czeka z tym oklejaniem to aż mnie głowa boli trudno się to okleja... Trochę pojeżdzę z tym białym ale z tym matem może być lepiej. Niedaleko mnie dziewczyna maluje aerografem i fajnie to robi więc może ona coś fajnego z tym zrobi

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Fajny pomysł z tym aluminium tylko że jak pomyślę co mnie czeka z tym oklejaniem to aż mnie głowa boli trudno się to okleja... Trochę pojeżdzę z tym białym ale z tym matem może być lepiej. Niedaleko mnie dziewczyna maluje aerografem i fajnie to robi więc może ona coś fajnego z tym zrobi

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Efka
    Mieszka w
    Skierniewice
    Auto
    166 2.4 JTD 1998r.

Domyślnie

Kolor biały w 166 do niczego nie pasuje, nawet do jasnych skór, prędzej wpasowałby się jakiś ciemniejszy kolor, ale to już gust właściciela

Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd

Domyślnie

A orginalny srebrny kolor panela do czego pasuje? Do bloku silnika? Czy bryloczka przy kluczykach? Czasami mam wrazenie że jeśli jedna osoba napisze: "A" to później reszta też pisze: "A" i powstaje chór z dziwną melodią AAAAAAAAAAAAAA.... I do tego bardzo prostą... Ale to tylko moje zdanie

Użytkownik Znawca Avatar viader
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa 166 FL 2,4 jtdm 20V, 159SW 1,75 TBI TI

Domyślnie

ICS w ogóle do niczego nie pasuje, w każdym kolorze. Mnie się ten biały też średnio widzi ale muszę przyznać, że zostało to zrobione ze smakiem i dbałością o szczegóły. Malo kto zwrócił uwagę na staranność. Odtworzenie napisu Alfa Romeo oraz oznaczeń przy pokretlach zasługuje na uznanie, ponieważ większość okleja albo maluje i koniec. Również dobranie koloru mieszka do reszty. Ja osobiście okleilbym ciemnym szczotkowanym aluminium ale najważniejsze, aby właściciel był zadowolony bo robi przecież auto dla siebie.

ViP Znawca Avatar dareme89
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    166 '04 2.4 20V

Domyślnie

Mi sie tam podoba serio. Do czarnej deski pasuje

Użytkownik Rowerzysta Avatar adrian1115
    Mieszka w
    Mielec
    Auto
    ex GT 1.9 JTD/ex 166 FL 2.4 JTDm

Domyślnie

Viader nikt się wykonania nie czepia bo widać, że dobrze zrobione ale ten kolor nie pasuje do czarnego wnętrza i tyle.