Temat: Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

ale to tylko post na forum a nie umowa jakaś :-)
    zluzuj misiek
    wyłożyłeś kasę ? ok
    nazar chce odkupić od ciebie żebyś nie mroził kasy ? ok
    i po temacie wg mnie by było

zdaję sobie sprawę , że wolałbyś mieć felgi ti zamiast tej kasy jak chyba większość :-) no ale podjąłeś ryzyko kupując te szprychy samemu i tyle

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

[QUOTE=misiu7911;1580172]
    Cytat Napisał Nazar Zobacz post
    Koledzy bo widzę ,że tu miłośników Ti od groma więc daje "ofertę" oddam moje felgi ( bez opon ) za felgi ,które wystawiał gość na allegro - szprychy 19" Ti w graficie ( podobne do Oz superturismo ) .Cena jak pamiętam 2340pln za komplet

Rozumiesz Nazar co napisałeś?
    Tak Misiek . Na mojej stronie ,którą tęż obserwowałeś prędzej napisałem :http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...lfiorz-17.html ,że zadzwonie do kolesia jutro, po czym odpisałeś ,że już aukcja się skończyła .
    Dobra nie mam zamiaru robić przez kolejne kilka stron konfliktu zbrojnego . Głupio wyszło ale z obu stron więc napisałem ,że jestem skłonny na "3punktowy" kompromis żebyś nie był stratny .

Użytkownik Pasjonat Avatar misiu7911
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    156 19 JTDm byla,159SW JTDm 2007 była:(,147 QV Bianco jest,Passat cc 2011byl. Jest Macan.C5.Berling

Domyślnie

Tak.wylozylem kasę.gosc je dzisiaj wysłał za pobraniem za cenę z alegro.wysylka w cenie.
    Pójdzie nr konta na pw.
    Zobaczymy czy zrobisz jak pisałeś.bo przecież to tylko posty
    na forum

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

to zrozum też jego błąd w przypadku oceny tych felg - sie chłopak napalił bo myślał że to jakiś limited itp i dla tego pisał o wymianie a nie z honorem itp od razu mu wbijać

Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Dobra koniec tematu bo się telenowela brazylijska robi . Mam za co żyć i z kolejnym kompletem felg też przeżyję . Dziękuje Bociek za poparcie . Już się nie wypowiadam w temacie bo jak się człowiek nie kieruje pieniędzmi to go zjadą . Rozumie ,że w przyszłości Misiek jak dupniesz równie śmieszną propozycje bez namysłu tęż zachowasz się honorowo bo nie omieszkam tego wykorzystać

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

No i mamy powyżej kwintesencję "piątku trzynastego"
    Liczę, że się dogadacie i obie strony summa summarum będą zawalentynkowane, tzn zadowolone.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Mieszka w
    Bytom
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    No i mamy powyżej kwintesencję "piątku trzynastego"
    Liczę, że się dogadacie i obie strony summa summarum będą zawalentynkowane, tzn zadowolone.
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    Hahah coś czuję ,że na czasie zrobie wam tu konkurencje bo szykuje się ,że będę miał na sprzedaż " szprychowe TI " w graficie albo Ti na zimę . Z czeluści zamętu powstanie nowy forumowy handlarz

Użytkownik Rowerzysta Avatar tommi
    Mieszka w
    Poz
    Auto
    Biała: 159 TI SW 2,4 JTDm , Niebieska: Impreza GT Turbo 2,0 MY00

Domyślnie

Sorry chłopaki ale bedę tu bronił Nazara, wiem że zachował się lekkomyslnie ale Misiek Ty też chyba o tym wiedziałes, co?

Przecież napisałem na forum, ze to nie żadne TI i zasugerowałem , że to sciema, bo 9 i Brera miała tylko 2 rodzaje felg 19" Ti.
    Nazar o tym nie wiedział, ale Wy wszyscy spece od felg o tym wiedzieliście tylko jakoś nikt się nie odezwał i chciało się na tym zarobic, czyż nie? Bo przytulić prawdziwe 19" TI za 2 tys (za pseudo Ti no name, na dodatek widać na fotkach, że w marnym stanie) to jest meeeeeega okazja.

Jak się dogadacie to Wasza sprawa, ale nie ma tu absolutnie winy po jednej stronie.

pozdro
    Ostatnio edytowane przez tommi ; 14-02-2015 o 00:51

Blue....

"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen

Użytkownik Romeo Avatar LukeMazur
    Mieszka w
    Bieszczady
    Auto
    Toyota Supra JZA80 / Nissan Stagea RS260

Domyślnie

Ja nie rozumiem tu nic, przecież te felgi z allegro czarne są dużo mniej warte od TI, brzydsze i wogóle takie sobie. Ale to tylko moje zdanie.

Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW

Użytkownik Znawca Avatar IamICEman
    Mieszka w
    Wągrowiec
    Auto
    czekam na używaną Giulie;) była 159 i GT

Domyślnie

LukeMazur to nie jest tylko twoje zdanie. Bo moje też. Mnie tylko dziwi to że Misiek tak szybko kupił te felgi... ale to już nie jest moja/nasza sprawa. Niech Nazar i Misiek się dogaduje. Ale podpinam sie pod twoją wypowiedź tommi....

NIGDY nie oddał bym prawdziwych felg z Ti (wartych ile sprzedawca sobie zażyczy) za jakieś inne markowe które idzie kupić na pewno z mniejszym problemem.

SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
    DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
    Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !