wyraźnie widać że air ride
wyraźnie widać że air ride
jak pierwszy raz zgubię zderzak to wam napiszę![]()
O zderzak się nie martw tylko o rozbitą miskę i kolektor. Raczej wykup sobie od razu jakiś assistance żeby nie było problemu z lawetą jakby co![]()
FORZA ITALIA !
no takKosiar sie pare razy jechalalo zemna to sie zakochalo w Boxerku
jeszcze musze ci sie dac karnoc
i juz kupisz
Co do tej wysokosci odwarznie to 30
ja swoim juz nieraz przytarlem miska ona jest naprawde nisko !!!!
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
ja wiem ostatnio oglądałem jednego boxera w komisie i się przypatrzałem faktycznie jest niskoale myślę że mozna to jakoś obudować
ubudowac ?? hmmm moze i by sie dalo... ale musialbys sam cos wykombinowac
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
widze o znajomym mi temacie koledzy rozmawiaja no coz ja mam JTD i w dodatku obnizone auto no i pod mise paczka fajek na wysokosc nie wejdzie. jest gdzies 6-7cm nad ziemia i w dodatku zderzak w 2000r jest idealnie z nia zrownany... raz juz mialem z nia przygode i musialem niestety wydac 1100zl na nowa mise... pospawana skurczyla sie i olej ciekl...
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/145/50487 aktualnie moje autko na zimowych 60 nieco wyzej ale wciaz nisko. rowniez przewody od klimy ida bardzo nisko, u mnie wystaje ponad zderzak.
obudowa w trakcie realizacji samorobka blacha aluminiowa![]()
Ostatnio edytowane przez loco145 ; 12-03-2009 o 12:50
wklejam posta z innego tematu:
Witam.
Kupiłem AR 146 1.6bx na sprężynach Einbacha (niebieskie) i ładnie nisko siedzi. Ale wydaje mi się że są z nimi seryjne amorki i kiedy jechałem to coś wydawało mi się że obciera.
I teraz sie zastanawiam: czy jeżeli założyłbym twardsze amorki to czy to może coś pomóc? Jeżeli tak to jakie?
A jeżeli nie to zastanawiam się czy nie wrócić do seryjnego zawieszenia (ale nie ukrywam że jak tak nisko siedzi to jest miodzio)
Pozdrówka.