a te na masce moze zatkane syfem bo umnie ładnie tryskają))poziomowanie działa ci??tak czy tak diagnosta ci ustawi
,ja na przeglądzie byłem na innej diagnostyce i pytam czy dobrze ustawione?a ten tak dobrze odpowiada. Ale pojechałe gdzies za pare tyg,na inną diagnostyke co kiedys mi ustawiał w innym i były ustawione za nisko
z 5 metrów przed sobą drogi widziałem
)
to potwierdza poniekąd moją teorię. Powiem Ci, że to moje pierwsze auto z alcantarą, wcześniej miałem zwykłe materiałowe lub skóry i faktycznie ten materiał praktycznie się nie zużywa i jest b. prosty w utrzymaniu i bardzo miły w dotyku. Ja akurat szukałem skór kuszony zdjęciami, ale wolałem wziąć auto w lepszym stanie z alcantarą niż jakieś zajeżdżone ze skórą - nie był to wyznacznik, fotele zawsze można zmienić za kwotę poniżej tysiąca widziałem ładne z rozbitka z przebiegiem poniżej 100k ale się nie zdecydowałem, doszedłem do wniosku, że lubię jednak swoje.
Co do samych foteli - fajnie trzymają i np. brat żony który jeździ Mazdą 6 GH wsiadł i mówi, że wygodne mega. Z kolei problem jest przy osobach otyłych - przyjechał z zagranicy przyjaciel i na 1 dzień mu pożyczyłem auto - musiał załatwić dużo spraw naraz i on ważył wówczas 140 kg i mówi, że fotele są nieznośne, że ledwo się mieści i cisną go z boku![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Czegonie lubię w mojej niuni:
- Kaprysów i złośliwości
- Wymiany ksenonów ( złamanie ręki w 6 miejscach, nadgarstka w 2 i palców w 5- albo prościej - ściągnięciu połowy przodu)
- twardego sprzęgła,
- miniaturowych lusterek,
- świszczących szyb przy prędkościach autostradowych.
- sięganie po pasy – dla niskich osób jest to nie lada wyczyn
Co lubię:
- dźwięk silnika,
- komfort jazdy,
- zaprojektowanie kokpitu tak aby był wygodny dla kierowcy i funkcjonalny dla kobiety
- połączenia piękna i agresji
- Z miłości do piękna i to że bez duszy, byłaby tylko maszyną
i całą resztę![]()
sprzegło sprawne to noga leci jak w masełko)tuleje na skrzyni zapieczoną mozesz miec lub sprzegło dojechane,takto sprzegło dobrze chodzi
![]()
od samego początku jest takie sztywne, wiec wyszłam z założenia że tak jest w standardziedzięki za zwrócenie uwagi w Brerze chodzi mięciutko
będę dzisiaj u mechanika z tym pływaniem to ciekawe co powie w kwestii sprzęgła
![]()