Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 103

Temat: GT co w nich lubicie a co was wkurza:))

Użytkownik Embrion Avatar rakor
    Auto
    Alfa Romeo GT Q2 1,9 JTD

Domyślnie

Cytat Napisał szkodnik Zobacz post

co do swiateł jedz na diagnostyke i niech ci sprawdzą ustawienie i ustawią,mi pomogło),spryskiwacze wyłączone mam,co do szyby moze musisz uszczelnic tą uszczelke co dokrecana jest tzw."bocianowa uszczelka")
    ze światłami chyba naprawdę się przejadę bo wygląda to kiepsko
    chodziło mi o spryskiwacze przedniej szyby a tym ze świateł nie mam zamiaru odłączać, bo jak się zapaskudzą to naprawdę mocno daje po oczach tym z naprzeciwka, z tą uszczelką muszę pokombinować. Dzięki

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

a te na masce moze zatkane syfem bo umnie ładnie tryskają))poziomowanie działa ci??tak czy tak diagnosta ci ustawi,ja na przeglądzie byłem na innej diagnostyce i pytam czy dobrze ustawione?a ten tak dobrze odpowiada. Ale pojechałe gdzies za pare tyg,na inną diagnostyke co kiedys mi ustawiał w innym i były ustawione za niskoz 5 metrów przed sobą drogi widziałem)

Użytkownik Embrion Avatar rakor
    Auto
    Alfa Romeo GT Q2 1,9 JTD

Domyślnie

a te na masce moze zatkane syfem bo umnie ładnie tryskają))poziomowanie działa ci??tak czy tak diagnosta ci ustawi,ja na przeglądzie byłem na innej diagnostyce i pytam czy dobrze ustawione?a ten tak dobrze odpowiada. Ale pojechałe gdzies za pare tyg,na inną diagnostyke co kiedys mi ustawiał w innym i były ustawione za niskoz 5 metrów przed sobą drogi widziałem)
    niby działa ale też mam wrażenie że za króko świecą, pojadę i zoabczymy. Spryskiwacze chyba wymienie na jakieś inne bo czyściłem ustawiałem i ustawiałem a i tak ciągle nie jest dobrze, szczególnie od pasażera

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD 150KM

Domyślnie

ja szukałem z Alcantarą,ale itak fajne mam ,alcantara nie slizga sie tak jak skóra),ja np.ten boczek od siedzenia ładny mam
    to potwierdza poniekąd moją teorię. Powiem Ci, że to moje pierwsze auto z alcantarą, wcześniej miałem zwykłe materiałowe lub skóry i faktycznie ten materiał praktycznie się nie zużywa i jest b. prosty w utrzymaniu i bardzo miły w dotyku. Ja akurat szukałem skór kuszony zdjęciami, ale wolałem wziąć auto w lepszym stanie z alcantarą niż jakieś zajeżdżone ze skórą - nie był to wyznacznik, fotele zawsze można zmienić za kwotę poniżej tysiąca widziałem ładne z rozbitka z przebiegiem poniżej 100k ale się nie zdecydowałem, doszedłem do wniosku, że lubię jednak swoje.

Co do samych foteli - fajnie trzymają i np. brat żony który jeździ Mazdą 6 GH wsiadł i mówi, że wygodne mega. Z kolei problem jest przy osobach otyłych - przyjechał z zagranicy przyjaciel i na 1 dzień mu pożyczyłem auto - musiał załatwić dużo spraw naraz i on ważył wówczas 140 kg i mówi, że fotele są nieznośne, że ledwo się mieści i cisną go z boku

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Cytat Napisał khad Zobacz post
    auto z alcantarą
    Alfatex.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    z za kierownicy
    Auto
    AR 3.2 Q4

Domyślnie

Czegonie lubię w mojej niuni:
    - Kaprysów i złośliwości
    - Wymiany ksenonów ( złamanie ręki w 6 miejscach, nadgarstka w 2 i palców w 5 - albo prościej - ściągnięciu połowy przodu)
    - twardego sprzęgła,
    - miniaturowych lusterek,
    - świszczących szyb przy prędkościach autostradowych.
    - sięganie po pasy – dla niskich osób jest to nie lada wyczyn

• Co lubię:

- dźwięk silnika,
      - komfort jazdy,
      - zaprojektowanie kokpitu tak aby był wygodny dla kierowcy i funkcjonalny dla kobiety
      - połączenia piękna i agresji
      - Z miłości do piękna i to że bez duszy, byłaby tylko maszyną

i całą resztę

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

sprzegło sprawne to noga leci jak w masełko)tuleje na skrzyni zapieczoną mozesz miec lub sprzegło dojechane,takto sprzegło dobrze chodzi

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    z za kierownicy
    Auto
    AR 3.2 Q4

Domyślnie

od samego początku jest takie sztywne, wiec wyszłam z założenia że tak jest w standardzie dzięki za zwrócenie uwagi w Brerze chodzi mięciutko będę dzisiaj u mechanika z tym pływaniem to ciekawe co powie w kwestii sprzęgła

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    z za kierownicy
    Auto
    AR 3.2 Q4

Domyślnie

Cytat Napisał bobby Zobacz post
    Jak policja zapyta dlaczego jedziesz 120 zamiast 90 to mówisz że oszczędzasz paliwo ;-)
    To mi się najbardziej podoba ciekawe czy wówczas nie dadzą mandatu :]

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Ja za 99 na 50 po tlumaczeniu ze.chcialem ekonomicznie i dazylem do wrzucenia 6 biegu dostalem 50zl :-)