Ja przez niedziele zdychalem caly poniedzialek a to nie jest najlepsze rozwiazanie... od imprez to sobota jest... ale nie ja tu decyduje... ja tym razem napewno autkiem pojade wiec kogos moge zabrac z rudy ale na to jest jeszcze troche czasu;D
Ja przez niedziele zdychalem caly poniedzialek a to nie jest najlepsze rozwiazanie... od imprez to sobota jest... ale nie ja tu decyduje... ja tym razem napewno autkiem pojade wiec kogos moge zabrac z rudy ale na to jest jeszcze troche czasu;D
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/GTV/32838
Alfy się psują... a niby z kobietami to nie ma problemów??????
House
House koniecznie musisz przyjechac autkiem bo my pod koniec sierpnia chcemy kupic Gtv
Bedzie okazja sie przymierzyc ;P
Robak,teroz zapomnij że swoja pojedziesz,nie ma ......(prącia) we wsi,pijemy razem.Jo szofera z autem już załatwia.Do Czeladzi jest blisko to spoko może jechac 2 razy.Co do terminu,bo co chwila sie durś ktoś pyto:28 lub 29.03(sob/niedz)albo 4 lub 5.04.Później są święta,a potem Węgry.Piszcie kiedy komu pasi i sie coś ustali.
Adamodg,Ty bydziesz gospodorzem i organizatorem,wiec sie przygotujZacznij od załatwienia kluczy z lałby.
no właśnie![]()
chyba o te klucze bedzie ciezko![]()
no kurde co ja zrobie :/ tak wypadl ten weekend do dupy kombinowalem jak moglem nawet brata chcialem poslac na zajecia i niedalo rady :/ dobra to jaki termin najlepszy??? ja bym byl za tym 28.03.br![]()
Ostatnio edytowane przez Gopcio ; 05-03-2009 o 17:36
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
następnym razem jak tak zrobisz to cię gopciu rozjadę pustaczkiema ci co byli na zlocie to mogą potwierdzić jaki pustaczek jest mały
![]()