takie na rozluźnienie atmosfery trudnych tematówwłaśnie kupiłem na miejsce dla nowych kluczyków dla mojej białej
alfiny
![]()
takie na rozluźnienie atmosfery trudnych tematówwłaśnie kupiłem na miejsce dla nowych kluczyków dla mojej białej
alfiny
![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
A myślałem że mnie już w życiu nic nie zdziwi... Rozumiem że AR to piękne auta które mają w sobie to coś , no ale bez przesady... Widzę że niektórzy tu myślą że świat to się na Alfie kończy , bez przesady ludzie jak widzę dzieci w body z logiem AR czy tym podobne to naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać.![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Jeśli wrzucasz coś na forum licz się z tym , że opinie będą rózne. Jednym się podoba to drugim tamto , gdyby wszystkim podobało się to samo to świat byłby nudny.Peace
![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Ale kolego, powiedz szczerze czego oczekiwałeś? Pomysł może i byłby dobry i niektórym przypadłby do gustu, ale niestety wykonanie tej tandety jest na poziomie lekcji techniki z gimnazjum. Jeszcze można by milczeniem to pominąć gdybyś sam to wykonał. Ale piszesz wyraźnie że to kupiłeś, i domyślam się że wydałeś prawdziwe pieniądze, a nie z monopoly, czy nawet w barterze za zgrzewkę tyskiego.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
jeżeli zrobione ręcznie w drzewie logo z zachowaniem najmniejszych szczegółów nazywasz : "tandety jest na poziomie lekcji techniki z gimnazjum" to jest mi przykro bo nie miałem okazji chodzić do gimnazjum ale z tego co widzę to całe szczęście . Jeżeli uczyli Ciebie w gimnazjum robić lepsze rzeczy na lekcji techniki to jestem pod wrażeniem .
Ostatnio edytowane przez madmaxwro ; 18-02-2015 o 11:52
Nie wiem dlaczego od razu skojarzyłem ten przedmiot z deską do krojeniaJakiej to jest wielkości? Nada się na podstawkę pod kufel piwa?
![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10