he powiem ci ze nikt w to nie wierzył dopuki tego nie zobaczył i sie nie przejechał auto dalej ma moc i nic złego z silnikiem sie nie dzieje
już kiedyś poruszaliśmy ten temat narazie nie narzekam na ten spaw moze kiedyś a moze i nie dlugo go wymienie tylko ciekawe czy zespawał go z wałkiem.
Ostatnio edytowane przez Jankes21 ; 22-02-2015 o 00:20
A Ty po co masz skoro Cię na głupie świece nie stać?
Skoro wszystkiego pilnowałeś to co się stało wariatowi że będziesz go spawał?
Skoro wszystkiego pilnowałeś to w jaki sposób nie dopilnowałeś świec?
Także powodzenia w pilnowaniu! Może jakiego Azora kup to będzie paździerza w nocy pilnował![]()
Normalnie jak dzieci się zachowujecie. Najlepiej powiedzieć, że to wina Tuska i będzie spokój![]()
Ormon bo tracę cierpliwość do Ciebie, jeszcze raz zobaczę takie drętwe teksty i bedziesz musiał chowac sie pod innym nickiem. Nie pasuje Ci Alfa Romeo? to pisac tu nie musisz i ciągle wdajesz sie w kłótnie z innymi userami
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
tak poza tematem o ile można .... ktoś kto kupuje alfe jako pierwszy raz dowiaduje się ze jej utrzymanie nie kosztuje tyle co utrzymanie jednego z bez awaryjnych golfów III , jak nie pasuje alfa to najwyższy czas zmienić fure na mniej zawodna , i taniąw utrzymaniu .Przekonałem się o tym kupując swoja za smieszne pieniądze ale niestety ile zaoszczędziłem na zakupie auta tyle wyłożyłem na naprawy . koniec w tym temacie . I życze wytrwałości wszystkim posiadaczom alf tych kapryśnych jak i tych mniej zawodnych![]()
jak dbasz tak masz. 146 mam od nowości, na bieżąco wszystko wymieniane - ma 17 lat i nic jej nie dolega. w GTV włożyłem trochę finansów i teraz też nie mam z nią problemów. poza tym forum jest od tego żeby pomóc w rozwiązaniu problemów innych. Jeżeli ktoś ma satysfakcję z wyśmiewania innych to wg mnie powinien dostać porządnego bana.