Jeszcze jest opcja,żeby obszyć skórą,też fajnie wygląda.![]()
Jeszcze jest opcja,żeby obszyć skórą,też fajnie wygląda.![]()
Po pozbyciu się gumy z panelu i uchwytu oraz oklejeniu folią uchwytu:
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
A w jaki sposób demontujecie rączki? Nie niszczą się zaślepki? Jak coś to kto ma na sprzedaż (muszę odkręcić,wymiana klamki zewnętrznej)![]()
Drift moglbys wrzucic zdjecie tej raczki jak ci sie uda zrobic miejsca w ktorym jest łączeniu carbonu??? mam troche carbonu zrobilbym tak, tylko jak wyglada łaczenie?
Łączenie jest od strony boczku więc zdjęcie zrobić byłoby ciężko. Ale robi się to w taki sposób, że lecisz równym kawałkiem folii od miejsca w którym chcesz mieć łączenie, gdy już objedziesz folią dookoła to robisz zakładkę, i w miejscu gdzie chcesz mieć łączenie przecinasz ostrzem i masz równe łączenie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Rączka chyba jest klejona, mylę się??
W końcu się za to wziąłem i mam problem z lewą stroną. Ciężko jest to wyczyścić z gumy z przyciskami i sterowaniem lusterek, jak wyjąć tą samą gumową część?
Tak to wygląda od spodu. Chcę zdjąć to co na zdjęciu jest na samym dole
![]()
Tu na focie widać (połączenie szarego i czarnego plastiku) trzy wpusty na mały płaski śrubokręt. To samo jest po drugiej stronie. Delikatnie podważaj w ciepłym pomieszczeniu.
U mnie po prawej stronie i z tyłu ta gumowa część z dołu na zdjęciu była po prostu na zaczepy.
Trzeba było to mocno podważyć ( myślałem, że urwę ale na szczęście puściło) i po robocie - nie ma żadnych dodatkowych mocowań.
Nie wiem czy w panelu od strony kierowcy jest tak samo, ale podejrzewam że tak.
Jednak na razie zostanie tylko wyczyszczone z gumy, nie dam rady tego ściągnąćPewnie coś źle robie ale podważając to czuję, że za chwile coś pęknie
A i tak zdarta guma już ładniej wygląda niż taka poszczerbiona