Napiszcie gdzie są mocowania tylnego zderzaka, wiem że trzeba go odkręcić od nadkoli,a gdzie jest jest reszta zaczepów i jak się do niech dostać. Z góry dzięki.
Szukałem w manualu i się nie doszukałem :-(.
Napiszcie gdzie są mocowania tylnego zderzaka, wiem że trzeba go odkręcić od nadkoli,a gdzie jest jest reszta zaczepów i jak się do niech dostać. Z góry dzięki.
Szukałem w manualu i się nie doszukałem :-(.
otwierasz bagaznik i na tylnej stronie bagaznika ale od srodka sa 2 duze sruby. Je trzeba odkrecic i zderzak schodzi. chyba tylko tyle, no pewnie jeszcze przy nadkolach cos jest![]()
chyba nie chodzi ci o sruby w bagazniku, one tylko mocuja uchwyty na siatke do bagaznika, takie same sa od razu za siedzieniami w rogach
nie odkrecalem nigdy zderzaka ale jesli otworzysz bagaznik od zewnatrz masz na calej dlugosci sruby(torx) pewnie one trzymaja zderzak, i pewnie sa jakies jeszcze przy nadkolach![]()
Tylko może sie zdarzyć tak(ja miałem taka sytuację), ze śruby wewnątrz bagażnika zapiekły się i ruszały się razem z nakrętka z drugiej strony. Wtedy czeka Cię walka![]()
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
6 miesięcy temu był odkręcany, to może nie będzie z nim problemu, a jak będzie to niech go sobie lakiernik odkręca.