U mnie po wciśnięciu dark+clima wyświetla się tylko info o ics-ie. navi itp nic nie mogę tam pogrzebać mam tylko opcje Go Back do wyjścia. Lipa.
U mnie po wciśnięciu dark+clima wyświetla się tylko info o ics-ie. navi itp nic nie mogę tam pogrzebać mam tylko opcje Go Back do wyjścia. Lipa.
Jak to zrobiłeś, ja mam tylko to co na 3 zdjęciu. Trzeba mieć kolorowe navi ?
---------- Post dodany o godzinie 22:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:03 ----------
Chyba znalazłem odpowiedź . http://www.forum.alfaholicy.org/147_...wietlaczu.html
Witam w mojej AR 166 jtd sa wszystkie opcje na wyswietlaczu ale ja nie mam zamiaru ingierowac w to, wszystko chodzi prawidlowo, i niech tak pozostanie .Pozdrawiam
Masz racje lepiej się tym nie bawić za dużo niewiadomychA pewnie popsuc łatwo
A czy w ogóle jest ktoś kto się tym zajmuje? (poza serwisem)
napisz co wciskałeś że te kolory zmieniłeś,byłem przed chwilą ale nic nie mogłem znalezć co by chciało kolory zmienić
Wciskasz CLIMA i DARK.
Jeśli masz właściwą wersję to wyświetli Ci się okno, takie jak to po lewej w pierwszym poście.
Kręcisz prawą gałką aż dojedziesz do pozycji "options" i wciskasz tę samą gałkę.
Nie pamiętam kolejności ale po każdym wciśnięciu zmienia się kolor; na pewno jest czerwony, niebieski, zielony i biały...
Pozdrawiam
Radke
Chyba przedostatnie od dołu OPTIONS, wtedy zmienia Ci na dany kolor. Ja mam tak,ze po wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki kolor automatycznie wraca na czarny :/
A jeszcze kilka postów wcześniej pisałeś, że lepiej się tym nie bawić
Przyznaję, że nie sprawdzałem jak to jest po wyjęciu kluczyka.
Wszystkie "zabawy" przeprowadzałem tylko na samym ICS-ie, bez kluczyka w stacyjce.
A i tak musiałem odłączać akumulator bo raz udało mi się uruchomić jakiś loading a dokładniej loading bootsectora![]()
Pozdrawiam
Radke
Faktale z kolorami to wiedziałem co robie,a za inne to się nie biore
![]()
jakiw macie roczniki 166 stek? ja mam 2001 i juz nei moge wejść w żadne opcje a szkoda bo bym sobie kolorek zmienił)