Nie dzięki, takim bufonom jak ty szkoda udzielać rad. Bo zamiast to docenić, to tylko potrafią wyśmiać. Zresztą nieomylny mareczku, to twoje forum i ty wszystko wiesz najlepiej.
Nie dzięki, takim bufonom jak ty szkoda udzielać rad. Bo zamiast to docenić, to tylko potrafią wyśmiać. Zresztą nieomylny mareczku, to twoje forum i ty wszystko wiesz najlepiej.
Ehhhh. Widzę że to cie mierzi i nie przestaje. Na szczęście mi to nie przeszkadza dopóki jest w granicach zdrowego rozsądku. Będę co jakiś czas pożywką dla takich hien i trudnonie uważam się za wszechwiedzącego i z pewnością nie raz jeszcze strzelę gafę do czego zawsze się przyznaję.
A wypisując takie głupoty jak wyżej sam budujesz zniekształcony obraz siebie i mnie. Ale taka już cecha for.
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 07-03-2015 o 21:16
Co do tulei TRW to myśle ze po tylu latach ktoś by ją już niamierzył. Wystarczy wpisac na google grafika słowa TRW JBUxxx (xxx- jakies 3 cyfry)) i jest tego od groma.
Być moze trw robi takie tuleje jako tuleje dedykowane do innych aut?
Do 166 widocznie nie przewidziano wymiany tulei w wahaczach tylnych i stad one nie istnieja jako dedykacja pod 166. Ale skoro marek taka wydlubal to oznacza, ze trw ja produkowało i kto wie kto wie. moze gdzies takie cos istnieje? Tylko przez tyle lat sprzedawcy czesci by jej nie namierzyli? To by bylo jak odkrycie kosmosugdyby ktos namierzył taka tuleje.
Co do tego czy przez tyle lat te tuleje by przezyly , to mnei to nei dziwi bo sam mam tył w oryginale jeszcze poza jedna plywajaca i lacznikami staba. Wiadomo idealu ni ema ale na szarpakach mam wywalona tylko jedna tuleje plywajaca prawego wahacza a reszta to seria. Tak sądzę ale mam podstawy zeby tak twierdzic bo jak kupilem auto to bylo jeszcze na oryginalnych wahaczach gornych przednich z datą 98...
ps marek mozesz podac w wolnej chwili jakie sa wymiary plywajacej z tylnego wahacza? moze po wymiarach by sie cos znalazlo
http://www.trw.pl/ a jakby tak maila im wyslac z wymiarami tulei modelem auta i dopiskiem ze z forum alfaromeo szukamy takiej tulei. Moze ktos sie odważy? Ja odpadam, bo dwoch zdan sklecic nie potrafie bez wplatania miedzy nie slowa kur.aMarek wierzymy w Ciebie
![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 07-03-2015 o 22:52
[C
Marek, ostatnia nadzieja białych![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva