"Trasmissioni: manuali, automatico ZF8 rapporti, doppia frizione
Presentazione statica il 24/06/2015 nell'anniversario fondazione Alfa Romeo.
Presentazione stampa in autunno 2015.
Commercializzazione verso fine 2015.
Sito di produzione CASSINO."
Czyli to może być podobnie, jak z 4C. Najpierw wersja dla "oka" a potem do testów dla prasy i zarazem produkcyjna.
Skrzynia tego typu też pozwala myśleć optymistycznie.
Nawiązując do tego, co pisał kolega Fan, zamieszczam cytat Sergio: "We don't know the name of new Alfa, Tipo 952. We can confirm that FCA knows how the car is going to look. We can not show you picture of it, because the only picture we have is hanging in ADF Auto in Wrocław, Poland. You have to go there and ask them- they know everything. Be sure."
![]()
![]()
![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Mistrzostwo!!!!!!
Ale i tak pewnie znajdą się tacy co to powielą![]()
Chyba nie sądzicie, że polski dealer mógłby zawiesić bilboard z wizualizacją Giulii, jeśli nie byłaby ona potwierdzona przez Sergio?
Ptaszki ćwierkają, że ADF to będzie pierwszy dealer w Europie sprzedający Giulię...yy znaczy plakaty z Giulią.
zobaczymy 24 czerwca![]()
Fan, tak szczerze to bym się ucieszył jakby nowa Alfa tak wyglądała. Już nawet pisałem w tym wątku, że nawet sam podejrzewam, że wśród wielu "fejkowych" renderów może być "ten" kształt.
Ale póki co jeśli ADF twierdzi, że na 100% tak będzie wyglądać Giulia (i tak będzie się nazywać), to nieźle kitująNawet jak to się okaże prawdą, to kitują że hej!
Może tam po godzinach w pokera grają... dobrzy są trzeba przyznać![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond