Witam.
Po odłączeniu przepływomierza samochód powinien mieć dużo mocy czy raczej dusi się i ledwo jedzie? [emoji6]
Witam.
Po odłączeniu przepływomierza samochód powinien mieć dużo mocy czy raczej dusi się i ledwo jedzie? [emoji6]
Ja tez mam pytanie dodatkowe dodaje gwaltownie gaz i sie dusi tak samo na benie i gazie i swieca wtryski caly czas to moze byc przeplywka lub lewe powietrze w ar 156 2.0 ts
Jeśli przepływomierz jest niesprawny, to po odpięciu auto będzie miało odczuwalnie więcej mocy. Jeśli jest dobry a przyczyna tkwi gdzie indziej, to po odpięciu nadal będziesz miał swoje objawy
-Skąd masz topór?
-Królowa elfów mi dała!
-Czad... a topór skąd masz?
O to ja w takim razie po odpięciu przepływomierza mam totalny brak mocy. Ktoś miał podobny problem lub może ktoś podejrzewać co może być przyczyną? Bo mi mechanicy mówią że to może być wariator, a konkretniej koło o zmiennych fazach rozrządu..
W benzynie jak odpinasz przepływkę to objaw braku mocy jest pożądany.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
A w gazie jak ta sytuacja się ma?
Nie no jak samochód jest benzyna + gaz to też będzie dusiło autko? [emoji6]
kolego sprawdz błedu podjedz pod kompa lub sam ie pobaw jest duzo kabli i programówna alledrogo