Na początek zastanów się nad szerokością bo to od niej liczona jest wysokość opony.
Na początek zastanów się nad szerokością bo to od niej liczona jest wysokość opony.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
A tak wygląda 9.5j w 156 jak widać mieści się.
A teraz coś widać?
Ostatnio edytowane przez kapu ; 20-03-2015 o 13:30
Nie widać.
Ja nie wiem gdzie robią tego Eibacha ale na którą Alfę bym nie spojrzał ( 156/147/159 ) to nikt mi nie musi gadać ,że Eibach bo każda "nurkuje" . Nie wiem kto te sprężyny oblicza . Ja głównie z tego powodu kupiłem Noviteca bo różnice są mocno zauważalne . Nawet MTS lepiej siada niż te springi .
PS. Alfa ładna . Dobrze w czerni te koło wygląda ale faktycznie dupsko za wysoko .
Dodano po 2 minutes:
Da się?? Da się!!! A ze mnie brechtali jak wspomniałem o 9 calach. Opona odpowiednia i wlyzie. Majster dawaj fotke koła z boku bo ciekaw jestem jaka to rimza
![]()
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 20-03-2015 o 17:55 Powód: Dodano
No i ET.
Z boku wygląda to tak. A z przodu felga tylko 8.5j na dystansie 15mm a itak koła z przodu dalej schowane.:p
Oh my fuckin god....... LM da best felga in da world . Chopecku piękna Alfa , kozacka felga , zajebista gleba . O gwint się nie pytam bo odpowiedz oczywista . Mam nadzieje ,że będziesz na biciu rekordu ( może cię gdzieś znajdę ) . Jedziesz teraz 28 marca do Bochni na zlocik zapoznawczo-organizacyjny przed Guinnessem?
Dodano po 2 minutes:
Po tej fotce robie czarną listę ludzi ,którzy twierdzą ,żę LM nie leży na AlfieWidziałem 147 - pięknie , 156(twoja )- mistrzostwo świata , jak będę miał okazję to przyłożę do swojej 159ki i ocenimy
![]()
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 20-03-2015 o 18:53 Powód: Dodano
Co do gleby no jak bym się uparł to jeszcze mógł bym urwać jakiegoś centa może dwa żeby lepiej siadła. A felgi to oczywiście nie oryginały tylko podjebki aaa i oczywiście to 19".. na biciu rekordu wątpię że się pojawię może ewentualnie do Bochni bym wpadł się polansić jak dopisze pogoda i uda się wziąść wolne w robocie. Może się pojawię na "night car meeting" pod energylandią 27 kwietnia ale to może..