"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Oj wy szwagry szwagry....wszedzie sie znajdziecie![]()
Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 kombi, rejestracja WL, klubowe ramki. Widziana dzisiaj przy Płaskowickiej ok. 20:05
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam kolege srebrna 147 WX... ramki klubowe nawet z nickiemale nie mogłem doczytac cos jak Patrus...albo podobne....Widziany wczoraj czyli 29.03.. godzina 18.40 ul.Radzyminska McDonald McDrive
zamawiałeś pierwszy a ja za tobą światłami mrugałem
![]()
Dzisiaj przed 10 na Marymonckiej przy AWF chyba srebrna 159 pomachane pomrygane i odmachane i odmrygane.
Pozdrawiam kierowcę ciemnej 156 WR z flagą Włoch na listwie przy scudetto, widzianą dziś w Radomiu ( nie pamiętam ulicy) Pomrygane pomachane
Wysłane z Sony Xperia Z przy użyciu Taptalka
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Jako że na Pomorskie nikt nie zagląda to napiszę tutaj: antypozdrowienia dla czarnej 147 na WD, która dzisiaj na ul. Morskiej w Gdyni ominęła może 4, góra 5 samochodów jadąc prosto z pasa dla skręcających w lewo.
Pojeździj po Warszawie, przywykniesz![]()
Pozdrowienia dla kolegi ze 147 fl na wlocie torunskiej, liczyłem ze pojdziesz za mną
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8