Witam, jestem tutaj nowy i mam 19 lat pochodzę ze śląska (okolice Pszczyny, Żory). Od 3 lat marze o Brerce i robiłem wszystko dokładnie by na nią zapracować, odkładanie pieniedzy, dorabianie w wakacje, itd. (wcale nie jestem rozpieszczonym bachorem jak pewnie o mnie pomyślicie). Jeździłem Brerą 2.2jts i jak narazie lepszych przeżyć z jazdy samochodem nie miałem, a jeździłem także bmw e91 czy audi a5. Lecz myślę, że Brera z silnikiem 2.4jtdm byłaby rozsądniejszym wyborem z racji tego że pali mniej i jest mniej awaryjna, niż ta z silnikiem 2.2jts.
Bardzo chciałbym się przejechać Brerą 2.4jtdm i się przekonać na własnej skórze, który silnik dla mnie byłby lepszy. Na co zwracać uwagę przy kupnie takiego samochodu? Jeśli macie jakieś przydatne informacje o BRERCE te dobre i te złe to proszę odpowiadajcieZmusiłem się napisać tutaj na forum do was, bo już macie swoje doświadczenie z alfami i potraficie to rozsądnie wszystko wytłumaczyć, ponieważ jak się to mówi każdy swoje chwali, proszę o szczere odpowiedzi. Proszę także o wyrozumiałość, ponieważ to mój pierwszy wpis na forum
. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Na samochód mogę przeznaczyć 35.000 PLN z opłatami.