Spokojnie. Ważne żebyśmy się dowiedzieli przed przyjazdem![]()
Spokojnie. Ważne żebyśmy się dowiedzieli przed przyjazdem![]()
Do kiedy są zapisy? Mam plan przyjechać, ale nie wiem jeszcze ile będzie osób ze mną... może jedna, może dwie a może przyjadę sam...
Dlatego się nie zapisałem, ale planuję przyjechać...
Jutro pozbieram wszystko do tak zwanej kupy i napiszę wszystko co i jak. Pisania trochę jest, a muszę to jeszcze poukładać w logiczną całość.
Zapisać się jak najbardziej można.
Prosiłbym jeszcze osoby chcące przyjechać bez noclegu by dali mi znać przez formularz na stronie:
zlot.busso.pl
Chciałbym przedstawić Wam ramowo jak będzie wyglądać nasze spotkanie. Trwało to wszystko niemiłosiernie długo,
ale walka trwała do końca marca i w niektórych kwestiach trwa nadal. Niestety to co niektóre instytucje obiecują ustnie
nie znajduje pokrycia w działaniach i na własnej skórze się o tym przekonałem.
Ale do rzeczy. Zlot został objęty honorowym patronatem Prezydenta Miasta Bełchatowa, dzięki czemu możemy
pojawić się najbardziej reprezentacyjnym miejscu miasta - placu Narutowicza. Udało się pozyskać kilku sponsorów,
którzy przygotowali nagrody w kilku konkursach które odbędą się w trakcie zlotu.
Do patronatu przymierza się też Alfa Romeo Polska ale rozmowy wciąż się przedłużają.
Ramowa agenda na sobotę wygląda następująco:
25.04
od 10:00-12:00 można kwaterować się na ośrodku
12:30 dla chętnych obiad w restauracji - przykłady zestawów obiadowych
13:30 przejazd na plac Narutowicza w Bełchatowie tam prezentacja aut i przymiarka do rywalizacji o auto zlotu.
(dla chętnych zwiedzanie interaktywnej ekspozycji Giganty Mocy, przy czym musimy uzbierać grupę by odebrać
zniżkę na wejście wstęp kosztuje wtedy dla nas 9 zł)
16:00 powrót na ośrodek
16:30 Konkursy i zabawy. Wśród nich na 90% (jest na ostatniej prostej dopięcie tematu) będzie możliwość sprawdzenia
na własnej skórze czy bardzo się psuje fryzura podczas dachowania i co zrobić kiedy auto wpadnie w poślizg.
Możliwość korzystania z atrakcji ośrodka.
Rozstrzygnięcie konkursów i rozdanie nagród.
21:00 Wieczorna integracja
26.04
8:00-10:00 Śniadanie
10:00 Wymeldowanie
Łukasz wspominał o 1/4 mili, mieliśmy też w zanadrzu szybki SuperOS i Akademię Sportowej Jazdy. Niestety kiedy już witaliśmy
się z gąską, gmina mimo wcześniejszych zapewnień o zgodzie odmówiła organizacji tego przedsięwzięcia.
Wypowiem się jeszcze co do kosztów, bo rzeczywiście w pierwszym poście jest to zagmatwane.
Przy 50 osobach mam rabat w wysokości 15% od cen ośrodka. W tym wypadku sprawa wygląda następująco:
Wynajęcie domku Rancho pięcioosobowego kosztuje 250zł - 15% = 212,50
Wynajęcie pokoju 2-3 osobowego kosztuje 75zł - 15% =~64zł /za osobę
Śniadanie w niedzielę (w formie bufetu) to koszt 20zł jeśli ktoś jest chętny.
Tyle noclegi.
Wpisowe jak pisał Łukasz to 50zł /os. W tej cenie jest wieczorne ognisko/grill dla osób nocujących
(kiełbasa, kaszanka, karczek, sosy, pieczywo, herbata, obsługa, talerzyki, sztućce)
Dla osób przyjeżdżających na jeden dzień bez noclegu to 20zł. Każdy uczestnik otrzyma pamiątkową smycz do kluczy i naklejki zlotowe.
Dla chętnych dodatkowo koszulka zlotowa w cenie 35zł (Fruit Of The Loom 190g)
Jeśli macie pytania, wątpliwości piszcie do mnie na PW. Jeśli ktoś się waha, chce przyjechać tylko na jeden dzień
Też proszę zapisać się przez formularz na stronie zlot.busso.pl
Po świętach muszę podpisać umowę z ośrodkiem i wpłacić zaliczkę, więc namawiam i zapraszam!
Dla mnie git
Gdzie i do kiedy zapisy na koszulkę?
Zapisy na koszulki albo PW albo mailem na adres zlot@busso.pl i informacją o rozmiarze jaki zamawiacie.
Czas zapisy do 12.04
Wyslalem zgloszenie na zlot na busso@tricolore.com.pl . Ale nie wiem czy w koncu to dobry adres![]()
zapisany![]()