pozdrówki dla 159 na warszawskiej, 147 koło ul. Jałowego w Rzesz, i 159 sedan kręcącej się koło torów niedaleko toru Reskart. Wszystkie furmany widziane wczoraj w popołudniowych godzinach.
pozdrówki dla 159 na warszawskiej, 147 koło ul. Jałowego w Rzesz, i 159 sedan kręcącej się koło torów niedaleko toru Reskart. Wszystkie furmany widziane wczoraj w popołudniowych godzinach.
Pozdro dla ekipy w czarnej 166 na ramkach i rej. RSS.... widzianej na światłach koło Mercedesa w Rzeszowie o godzinie 7:30 rano. Nie machałem Wam, ale stałem obok Was w czerwonym Nismo na niebieskich felgach![]()
BTW: gdyby ktoś miał wątpliwości:
![]()
Diagnostyka i ChipTuning JTD, TDI, HDI, HGW... tel: 661-104-166
>>>> Modyfikacje softu także po przesłaniu sterownika <<<<
o nawet nie kojarze Ciebie z forum ale fajnie, ze jest kolejna 9 w Dębicy. Wpadnij kiedys na jakiegos spota
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Pozdrawiam srebrne 166 które dziś rano widziałem na obwodnicy Biecza, a przed chwilą pod Kauflandem w Jaśle![]()
Wybacz, ale to nie wygląda jak czerwony. To wygląda jak kolor zarezerwowany dla kobiet i facetów o nieco mniej popularnej orientacji - różowy [emoji14] Machanie z takiego auta mogło by się faktycznie źle skończyć
Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę.
(ofc z tym kolorem tylko żartuję, wolę to dopisać, jakby ktoś nie załapał)
hehehe... moje żelazko z którego wykonałem to zdjęcie tak odzwierciedla kolory. Auto w rzeczywistości jest czerwone.
Diagnostyka i ChipTuning JTD, TDI, HDI, HGW... tel: 661-104-166
>>>> Modyfikacje softu także po przesłaniu sterownika <<<<
Pozdrawiam właściciela/włascicielkę tej 159 upolowanej obok galerii rzeszów dziś o 10:00
![]()
Były: Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V @175KM/374Nm tuned by weloo [galeria na Flickr] | Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156SW zaparkowanej wczoraj pod tesco w Rzeszowieramki i naklejki Alfaholików z tyłu
Obecnie: Alfa Romeo 156 2.5V6 Rosso Proteo
Wcześniej: Alfa Romeo 156 2.0TS Blu Cosmo