cicho dobrze jest bede miał bliżej z roboty, choć i tak nie było daleko![]()
cicho dobrze jest bede miał bliżej z roboty, choć i tak nie było daleko![]()
Niech będą gdziekolwiek byle tylko było duuużo miejsca. To będzie bez wątpienia najlepszy serwis w województwie.
no niestety w żadnym z tych miejsc nie mogli mi pomóc i odesłali mnie do ASO. Pojechałem do Maredi i to był największy mój błąd :/ nawet moim wrogom nie polecam tego miejsca. Obsługa fatalna, ceny z kosmosu a o terminowości nawet nie wspomne. Poprostu tragedia.
Mam nadzieję, że już następne naprawy uda mi się zrobić w poleconych przez Was miejscach
Ja też raz byłem w łódzkim ASO tylko że akurat BILEX, i elektromechanik mi wpierał że w 2.4 JTD z 98 roku zaślepienie EGR powoduje wywalenie błędu EGR.
a ja wczesniej TMiN miałem przez siatketzn dokladniej to moja babcia
a teraz przeprowadzili sie blizej mnie
orientuje się ktoś jaki jest orientacyjny koszt chipowania u chłopaków z Alfa Team?
900zł z ulicy / 600zł na auta od nich , negocjuj że jesteś z forum , może będzie lepsza cena
Orientujecie sie ile by kosztowała w łodzi wymiana uszczelniaczy i o czywiście wszystkich innych uszczelek w silniku bo trzeba niestety wszystkie odrazu wymienić w jednym zakłądzie na srebżyńskiej powiedzieli mi 700zł ale termin na koniec sierpnia a mi kopci z rury i niewytrzymam do tego czasu ;/ ??
Jesli poszukujesz kodu do icsa to poszukaj na forum znajdziesz a jak nie to napisz priva to cos podpowiem.zdrow
Witam koledzy.
mam zamiar kupic alfe 159 w okolicach Łodzi i chcialem auto zabrac do ASO na pelna diagnostyke(silnik,zawieszenie,balchy/lakier,DPF,przebieg itd).Mam do Łodzi ok 400 km i bede w ta sobote.Co moglibyscie mi polecic.Znalazlem w tym temacie 2 serwisy ale czy tam zrobia mi to wszystko??Wczesniej mialem na oku Maredi ale widze ze opinie nie sa zbyt pozytywne.Prosze o jak najszybsze odpowiedzi gdyz do soboty juz niedaleko.Pozdrawiam i z gory dzieki.Piotrek