Ehhh szkoda :/
Ostatnie dni to same wykruszenia ale mam nadzieję że stawi sie też parę niezapowiedzianych aut![]()
Ehhh szkoda :/
Ostatnie dni to same wykruszenia ale mam nadzieję że stawi sie też parę niezapowiedzianych aut![]()
Będzie dobrze. Z samego Wrocławia jedzie 10 Alf![]()
Ja z żalem zawiadamiam że będę brudnym samochodem. Nie zdążyłem dziś umyć a nie wiem czy wstanę na tyle wcześnie żeby na myjnie skoczyć
No i muszę zatankować. Baku tylko pół to ledwo może starczyć na spotkanie![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Mnie też niestety nie będzie. :/
Alfaholizm - najpiękniejsza choroba na świecie. Nieuleczalna.
Barus91 + 1 ( kumpla zabieram )
Dodano po 7 minutes:
Ktoś z DZA wyrusza ?
Ostatnio edytowane przez Barus91 ; 11-04-2015 o 02:27 Powód: Dodano
Zróbcie dużo zdjęćZnowu nie mogłem pojechać ale rok temu widziałem, że mieliście atmosfere i ekipe na wypasie, dlatego żałuje, że nie mogłem być tak samo w tym roku niestety.. Oby wam się dobra pogoda utrzymała udanego spotu
![]()
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
Tylko Alfa Romeo zapewni wam tyle emocji. J.Clarkson
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/108053-alfa_156_1_9jtd_16v_sportwagon_siroccoxp-17.html
Byłem przekonany, że to w niedziele... no i po ptokach... szkoda
Ostatnio edytowane przez luniuu ; 11-04-2015 o 15:14
Alfa Romeo Gtv 98' 1.8 TS & Italjet Dragster 02' 180ccm 2t - ITALIA POWER
A mi po przejechaniu walimskich serpentyn dwuletnie dziecko zarzygało pół samochodu..... Musiałem się wycofać bo najzwyczajniej nie miałem w dzieciaka ubrać. A gdzie tu jeszcze reszta trasy. A szkoda bo pozycje były świetne. Ale na początek i połowę przejazdu się załapałemnawet nikt się nie pogubił, trzymali się wszyscy w miarę razem.
Dzięki wszystkim za udanego spota![]()
Tym razem obyło sie bez usterek mechanicznych, wszyscy cali dojechali na miejsce i z powrotem ( nie licząc Marka), pogoda dopisała, jednym słowem wszystko gra !
Dzięki raz jeszcze i czekam na zdjęcia
..no i film !
![]()
A ja w takim razie czekam na kolejnego spota albo grillospota![]()