nawet taniawa,ale moze okazyjnie kupił uszkodzoną stąd cena
,brak zimowych to pikus,zato masz18
![]()
nawet taniawa,ale moze okazyjnie kupił uszkodzoną stąd cena
,brak zimowych to pikus,zato masz18
![]()
A jakbyś się coś więcej wypowiedział szkodniku? Czy Ty osobiście jako człowiek bardziej w temacie byłbyś zainteresowany? Wypowiedz/wypowiedzcie się coś więcej, bo nie ma zbyt wielu atrakcyjnych alternatyw w Polsce, naprawdę. (Alfą gt poniżej 20k mówię oczywiście serdeczne dzięki, no bo bez przesady)
faja cena,jak za ten rocznik,wygląd tez fajny,lusterka bym pomalował i tyle)wnetrze ładne,popros kogos z regionalnego z wawy to ktos ci obluka
))
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID4p9veG.html z tą bym uważał albo komuś niefartownie zdjęcia siadły (w co wątpię) albo była malowana i to wałkiem albo odkurzaczem xD sory ale kolorystycznie się nic nie zgrywa. I to wylewne rozpisywanie się o aucie, wszystkich informacji udzielam telefonicznie. Głupie gadanie auto ma 6 biegów i pali 5.5L ja się pytam kiedy i gdzie? to się chętnie przeprowadzę! Nie ma rys i jest fajne. 2 miesiące temu rozrząd wymieniałem... Kto po 2 miesiącach od rozrządu sprzedaje auto, czyżby coś grubszego? Osobiście przy oglądaniu ofert spotkałem się z dużo ciekawszymi i bardziej godnymi zainteresowania w tym przedziale cenowym. Bocian miał do sprzedania może jeszcze nie poszła, chociaż tak jak on dbał to pewnie nie wisiała długo w ogłoszeniach.
Panowie odnosnie pytań na PW..- to ogladana GT prezentuje sie nawet całkiem niezle. Nie było mnie dośc długo na forum i chyba nie jestem na bieżąco z dzisiejszymi cenami. Bo 18 tys.za tą bananową w takim stanie wydawało mi sie jakos mało...bo tak analogicznie swojej nigdy bym nie oddał za te pieniadze![]()
No ale do rzeczy, właściciel młody chłopak, początkujący pasjonat - jednak jeszcze nie alfaholikzamiłowanie i dbanie o auto na moim poziomie (czyli wg. opini znajomych pedantyczne) Jeżdzi autem od roku, a sprzedaż podyktowana zmianą na julke lub 159. Ogólnie lakier w bardzo dobrym stanie, jedna mała rysa pozioma na tylnej klapie bagażnika. Cały samochód sprawdzony czujnikiem i tylko 1 element malowany (tylne lewe nadkole) pozostałe blachy o oryginale (czyli poniżej 200 mikrusów) A to akurat rzadkośc...bo na kilkanaście GT których ogladałem i jeszcze jak szukałem swojej to coś takiego sie nie zdarzyło
Wnętrze czyste i zadbane, skóry również w bardzo bobrym stanie (jedynie wytarcia na krańcach od wsiadania) ale to standard w tym roczniku, jakby co to zdjęcie do wglądu. Ale rekonstrukcja tego to w zależnosci od miasta kwota 200-400 zł. Sam to robiłem miesiąc temu i efekt super! Felgi też nie sa tragiczne ale ja osobiście dałbym do renowacji
Zawieszenie ok. nie daje oznak wytłuczonego, choć długo jej nie męczyłem bo strasznie wiało i padało
Lekkie stuki z przodu i tak na szybko wydaje mi sie że przedni wachacz bedzie na czasie do wymiany, ale jesli bedzie potrzeba i ktoś bedzie chciał go konkretnie przetrzepac na szarpakach to gościu jest dyspozycyjny i do piątku byłbym pewnie w stanie to zrobic. To tak poktótce dla zainteresowanych
Dzięki szkodnik za opinięNapisałem w Ekipie Warszawskiej (nie mylić z Warsaw Shore), może znajdzie się ktoś bezinteresowny.
Znalazłem kolejny model, którym się zainteresowałem, do Waszej oceny:
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#852219f356
Dla porównania:
http://allegro.pl/show_item.php?item...492#852219f356
Jak to jest, że 2 lata różnicy a cena ta sama??![]()
To akurat nic dziwnego ponieważ cene kształtuje zazwyczaj ogólny stan auta i wyposarzenia a nie rocznik. Wiec tym zbytnio się nie zamartwiaj![]()
Więc np. ta czerwona może być w zdecydowanie lepszym stanie technicznym i wizualnym,
poza tym ma mniejszy przebieg
dodatkowo kpl. dobrych gum na zime
bogatsze wyposarzenie (np. grzane fotele, przyciemniane szyby, oryginalna nawi + zmieniarka na 10 CD
Dzięki Piotr, że się udzielasz, gdy mam dylemat
Nie masz jednak wrażenia, że ten przebieg jest niebotycznie mały, mimo 6ciu lat i diesla pod maską?
Autko ponadto widzę, że jest po małej modyfikacji do 170hp, wada czy zaleta ?
Francja - mnie to jednak trochę zniechęca, Francuzi tak jak i Włosi tłuką swoje auta dużo bardziej jak Niemcy czy Polacy. Oczywiście nie twierdzę, że ten konkretnie musiał być kiedyś co najmniej malowany gdzieniegdzie.
PS.
Kierownica 'komponuje' się strasznie, ale nie ukrywam, że kolor samochodu - czerwony bardziej mi odpowiada
Proszę o jakąś głębszą dyskusję, bo potrzebuje Alfy GT do końca maja (wycieczki za granicę w poszukiwaniu wykluczone), a jestem pewien, że jesteście na tym forum naprawdę pomocni i macie wiele do powiedzenia![]()
Ostatnio edytowane przez beowulf ; 15-04-2015 o 01:19
gt czerwone jest odrazu szybsze,170 koni mogło wyjsc juz z fabryki,kierownica prawdopodobnie jest ze 156
),sprzedający z Kielc to handlarz -niby fan marki itp,brrere nawet miał ale raz widziałe u niego gt kiedys jak szukałem i zawiodłem sie,a przez tel igła
),ale moze ta lepsza jest.Pociesze cie chciałem czerwoną,rok szukałem i kupiłe
)za trudy szukania mam mało spotykaną wersjie
![]()
czerwona jest kombinowana jakaś.. Kierownica jest na 100% od GT bo ma 3 srebne wstawki. Dziwi konsola która oryginalnie w blackline jest ciemena a nie srebrna. Lusterka tez powinny być satynowe jak wykończenie grilla i scudetto.
Białe zegary a Blackline powinny być czarne. Fotele przednie z Imoli.
Dziwnie kombinowany samochód.