kto to dzis mi mrygnal przy wjezdzie na autostrade ze 159 SW chyba granatowej w Dębicy ok. godz.15. Nie widzialem blach bo patrzylem czy sa ramki. Ja pomachalem nie wiem czy widziales. Pozdrawiam
kto to dzis mi mrygnal przy wjezdzie na autostrade ze 159 SW chyba granatowej w Dębicy ok. godz.15. Nie widzialem blach bo patrzylem czy sa ramki. Ja pomachalem nie wiem czy widziales. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 31-03-2015 o 20:09
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Pozdrawiam pania w niebieskiej gt wczoraj okolo 20 na swiatlach przy orlenie.na pilsudzkiego
Ja również pozdrawiam Panią z postu wyżejwidziana ok 18-19 na parkingu przy Lwowskiej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej Alfy 156 na blachach RNI. ... widzianej w Świdnikoło stadionu![]()
Pozdro dla kierownika czarnej 159 SW na blachach LSW. ..... I klubowych ramkach widzianej w swidniku kolo szpitala jechałem za tobą około 16 audi A6 :-D :-D
Pozdro dla czarnej 156 na ramkach, parkującej dzisiaj pod basenem na Łabędziej około 17![]()
Pozdrawiam kierownika 147 na klubowych ramkach, ulica Przemysłowa na światłach![]()
Dzięki i również pozdrawiam, za późno zobaczyłem na Twojej GT ramki i przez to nie machałem
Czerwona 156 ze spoilerem wczoraj parking podziemny w plazie, zaparkowałeś/aś obok mnie. Blachy LZ... Pozdrawiam![]()
Przyznać się kto mnie miał dziś w Lublinie na Andersa srebrną 166 2,4 JTD ?? Rejestracja LU 588 AU. Jechałem swoją 166 2,0 i ktoś na forumowych ramkach mi zamrugał awaryjnymi![]()