to chyba takie :
tylko gumy to tu raczej nie ma za dużo
Raczej nie ma gum podnoszących zawias, ale jak znajdziesz coś takiego to się pochwal może ktoś wynalazł coś co nie jest "rzeźbą"
to chyba takie :
tylko gumy to tu raczej nie ma za dużo
Raczej nie ma gum podnoszących zawias, ale jak znajdziesz coś takiego to się pochwal może ktoś wynalazł coś co nie jest "rzeźbą"
Dlaczego stosowanie takich gum jest niebezpieczne?
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Zmienia się charakterystyka pracy... Najpierw normalnie, miękko a potem nagle "beton" bo dojdzie do gumy i blokuje...
To ma się wkładać pod sprężyne a nie w sprężyny
Nie ma tutaj woli pomagania w takim drutowania auta.
Są takie podkładki pod sprężyny, poszukaj w googlu. Ja bym w życiu tego nie zamontował.
Masz obniżone auto albo pęknięte sprężyny. Zrób to porządnie i wymień sprężyny na nowe, seryjne.
Ewentualnie możesz mieć wszystko w porządku tylko może po prostu 159 nie nadaje się dla ciebie, bo jest zbyt niska.
Ostatnio edytowane przez jahu ; 17-04-2015 o 15:18
A jakie masz zamontowane opony???
Kolego ja mam tak nisko że musze unikać podjazdów na chodnik czy te, na śpiących, chciałem podnieść, ale powiem tak, jestem zadowolony choć muszę uważać na autko ale jaka frajda jak taki rekin jedzie wolno a każdy ma okazje pozazdrościć hehe mi jużprzeszło więc zostawiam tak jak jest nie pamiętam ale chyba 7 albo 12 mm dół od gleby
Vojtas, mógłbyś wrzucić fotkę belli ? Ciekawy jestem jak bardzo nisko ona leży.
A możesz dać zdjęcie całego boku auta ?
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione