Mam jeszcze 7 darmowych zaproszeń na targi Poznań wiec jak coś to dzwonić, my właśnie startujemy około 10 będziemy na miejscu.
Mam jeszcze 7 darmowych zaproszeń na targi Poznań wiec jak coś to dzwonić, my właśnie startujemy około 10 będziemy na miejscu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma kolejne pięć zaproszeń na jutro bo kolega zrezygnował
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parking na zewnątrz czy pod centrum? Dziś moja pierwsza wizyta nie chciał bym się zgubić
I w końcu pokazać synkowi mojej kobiety kilka Alfek w jednym miejscu. A nóż, widelec też w przyszłości zostanie alfaholikiem
Już widzę dobre objawy bo gdy gdzieś mamy wyjechać to pyta czy polecimy alfą![]()
![]()
Na dworze będziemy.
Kilka fotek z dzisiejszego spotkania pod Ikeą
https://drive.google.com/folderview?id=0BxvdZ10eTxD_flAtX0JkVmlzY01fS2VpelB WeU9EQlpfc0JSV2Mza0N1LXJRWU5HUVo5bms&usp=sharing
Ostatnio edytowane przez Ronisaiz ; 12-04-2015 o 18:32
Link do zdjęć wymaga zgłoszenia maila o możliwość oglądania zdjęć![]()
Przypominam, że już jutro tj. czwartek 16.04 o godzinie 19:00 spot w Galerii Łódzkiej![]()
19go IKEA czy wolny weekend?