Koledzy, może nie wspominajmy o testach ADAC, po aferach, kompromitacji ogromnej chyba warto je po prostu delikatnie mówiąc ignorować. Traktować jak nieistniejące. Jest sporo innych testów. To tak BTW, nie w odniesieniu do jakichś konkretnych opon.
Koledzy, może nie wspominajmy o testach ADAC, po aferach, kompromitacji ogromnej chyba warto je po prostu delikatnie mówiąc ignorować. Traktować jak nieistniejące. Jest sporo innych testów. To tak BTW, nie w odniesieniu do jakichś konkretnych opon.
Panowie czy ktoś z was jeździł na Sunny SN3970 ? Kupiłem zestaw 225/50R17 98W głównie z uwagi na cenę i w miarę pozytywne komentarze co do stosunku jakość/cena. Ktoś miał styczność z was z tymi gumami?
Nie miałem ich ale jak szukałem 19" to słyszałem kilka opinii ,że głośne i średnie na mokrym ale ile ludzi tyle opinii .Za cenę 1/4 Pirelli nie ma co się spodziewać cudów.
Niestety większość chińskich opon słabo wypada na mokrym.
Cudów się nie spodziewam bo liczę się z tym, że ich cena w porównaniu do topowych w swojej kategorii różni się znacząco. Pomyślałem jednak, że lepiej kupić nowe niż używane lepszego producenta. Czytałem jakieś komentarze, że nie jest źle. Gdyby ktoś z nich korzystał byłbym bardzo wdzięczny za krótką opinię.
Mój kolega miał chyba wanli na przedniej osi w BMW, czyli mało obciążone. Narzekał, że znikają w oczach, ząbkują, są głośne i kiepsko trzymają na mokrym. Sunny to ta sama liga, z tanich opon bierz nexena, ja mam zimowe i jestem mega zadowolony.
Zależy jak kto jeździ. Kolega kupuje tylko tanie chinczyki bo lubi jazdę na granicy przyczepności - jeździł w rajdach i mi zostało![]()