Strona 6 z 19 PierwszyPierwszy 12345678910111213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 190

Temat: rekord

Użytkownik Pasjonat Avatar Nazar
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał jaboleq Zobacz post
    Cała rzecz w tym, że chcę uczestniczyć ale bez rejestracji online bo ta udostępnia moje dane dla firm trzecich. Dla samego rekordu ok dane podać można ale bez rejestracji online nie można brać udziału. W tym sęk.

Update:
    https://www.facebook.com/AlfaRomeoGo...165134/?type=1

Czyli bez rejestracji online definitywnie nie ma po co się zjawiać. Tyle w temacie.
    Rejestracja na miejscu tak samo wymaga twoich danych więc na jedno wychodzi .
    PS. Kadałem z "szefem" przed chwilą i oficjalnie : Brak rejestracji Online - nie da rady wystartować w biciu rekordu . Dlaczego ???? W tym temacie opisze wam sytuację założyciel Grupy Śląskiej oraz główny pomysłodawca i organizator eventu . Sorry za nadzieje ale też nie wziąłem pewnych czynników pod uwagę o których napisze wam w tym temacie "BOSS" .

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Wiec jednak ktos tutaj mial racje...

manu
    Gość

Domyślnie

Witam Wrzystkich

Rejestracja trwała ponad 4 miesiące do dnia wczorajszego ,każdy miał czas by zgłosić swój udział, jeżeli ktoś z jakichś powodów się nie zarejestrował to bardzo mi jest przykro.
    Parking jest przewidziany na 2200 miejsc w tym 600 miejsc jest dla gości ( czyli obcokrajowców , którzy mieli prawo nie wiedzieć o zarejestrowaniu się online i sponsorów. Zarejestrowanych jest 1536 samochodów marki Alfa Romeo .

Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08

Domyślnie

Cytat Napisał manu Zobacz post
    Witam Wrzystkich

Rejestracja trwała ponad 4 miesiące do dnia wczorajszego ,każdy miał czas by zgłosić swój udział, jeżeli ktoś z jakichś powodów się nie zarejestrował to bardzo mi jest przykro.
    Parking jest przewidziany na 2200 miejsc w tym 600 miejsc jest dla gości ( czyli obcokrajowców , którzy mieli prawo nie wiedzieć o zarejestrowaniu się online i sponsorów. Zarejestrowanych jest 1536 samochodów marki Alfa Romeo .
    AVE majster . No to koniec dyskusji na dziś . Ja przepraszam za małe zamieszanie - nie przewidziałem ograniczonych miejsc parkingowych a jednak Ganinex ze stanowiskami i autami też musi się gdzieś wystawić bo to główny sponsor imprezy nie wspominając o reszcie sponsorów bez których ta impreza w ogóle by się nie odbyła . Amen .

Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Ave srave
    A przeprosic jabolqa to ni ma komu za wprowadzanie go w blad mimo ze to on mial racje z rej online od poczatku

Troszke nie rozumiem czemu obcokrajowiec mogl olac rej online a Polak juz nie no ale nie wazne , mniejsza z tym
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 25-04-2015 o 19:47

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    Ave srave
    A przeprosic jabolqa to ni ma komu za wprowadzanie go w blad mimo ze to on mial racje z rej online od poczatku
    Mnie nie trzeba przepraszać. Teraz wiem, że jechać nie ma po co bo i tak nie zostanę wpuszczony. Znam wiele osób, które się nie rejestrowały bo nie wiedziały co będzie.

A najlepsze jest to, że przecież jak ktoś kto się zarejestrował nie przyjedzie to i tak zajął miejsce tym kto chciał przyjechać bez rejestracji. Tyle.
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Użytkownik Embrion Avatar kromcio
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Auto
    Alfa 156 ts 1.8 2004r.Alfa Mito 1.4 95km.Alfa 159 2.0 JTDm

Domyślnie

Szok ale macie problemy ,zaklej sobie jeszcze numery rejestracji ,i do Gliwic jako anonim przyjedziesz!

Użytkownik Romeo Avatar R0bs0n
    Mieszka w
    Rzeszow , Königreich Galizien
    Auto
    Giulietta 1.4 TB MA , Mito 1.4 MPI , 156 1.8 TS , 145 1.4 TS

Domyślnie

Ave srave

Troszke nie rozumiem czemu obcokrajowiec mogl olac rej online a Polak juz nie no ale nie wazne , mniejsza z tym
    Rejestracja na miejscu dalej będzie wymagała podania maila i zgody na udostępnienie go sponsorom. Więc w czym problem skoro i tak się nie zgodzi na to. A jeśli teraz się zgodzi to mógł to zrobić i wcześniej. W innym wypadku jest to zwykłe bicie piany . Nikt w błąd nie wprowadzał , bo jakiego komunikatu od głównego organizatora oczekiwaliście niby ? Róbta co chceta ? Ja wiem co miałem na myśli pisząc to co pisałem EOT

Rejestracja była prowadzona w języku wyłącznie polskim więc obcokrajowcy mieli prawo nie umieć wypełnić formularza , nie mówiąc już o regulaminie.
    AR Giulietta 1.4 TB (13) - jest
    AR Mito 1.4 (11) - jest
    AR 156 1.8 TS (00) - jest
    AR 145 1.4 TS (98) - jest

Alfaholicy Podkarpacie na FB -
    --> Fanpage i Grupa

Mieszka w
    Bytom
    Auto

Domyślnie

Ave srave

Ja od siebie przeprosiłem ( czytaj post wyżej ) . Co do obcokrajowców - nie każdy Czech , Słowak przeczyta/przetłumaczy regulamin itd. Zresztą - obcokrajowcy jak pisze organizator - są jako goście . Parking jest ograniczony , oni zostali zaproszeni a "nasi" mieli wystarczająco dużo czasu . Bociek się nie napinaj bo i tak będziecie na równoległej imprezie na Kopcu a jak się plany zmieniły to zapraszam cie do podróży ze mną moim wehikułem , odpis rekordu ci załatwię .

Dodano po 13 minutes:

PS. Nawet jakbym miał się nie załapać na listę z wyżej wymienionych przyczyn to będąc z okolic przyjechałbym czy to pod KFC czy nawet taryfą bo to jest święto Alfisti , największy zlot w Europie w historii . Każdy ma swoje priorytety ale ta impreza nie jest po to by siać podziały a pokazać światu siłę fanów marki a ,że są ograniczenia - niestety nie z naszej winy tylko takie są możliwości obiektu oraz drogi wytyczonej przez miasto ( Miejski Zarząd Dróg i...... ) to tego się nie przeskoczy . Dla chcącego nic trudnego . Zrobicie jak uważacie . 1 maj był wybrany ze względu na to ,że to święto i ruchu nie ma , CE zostało udostępnione bo jest zamknięte a i uczestnicy mają wolne od pracy więc tłumaczenie ,że "nie każdy wiedział czy da radę" trochę są naciągane . Jakby to było jakimś cudem w tygodniu to ja biorę wolne na samą imprezę a potem do końca tygodnia na trzezwienie po oblewaniu jej Jak pisałem na wstępie - są rzeczy ważne i ważniejsze . Ja jestem psychofanem Alfiorzem i to jest mój priorytet i najważniejsza impreza w życiu
    Ostatnio edytowane przez Nazar ; 25-04-2015 o 20:52 Powód: Dodano

Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto

Domyślnie

Nic a nic sie nie napinam Nazar
    U mnie pelny luzik :thumbup: